Azt, hogy csinálta, mert már ezer éve bíkini alá teszik a vágást. Nekem is az alá tették.Már láthatatlan.
2020. aug. 11. 20:44
2/34 anonim válasza:
Friss heg? Idővel elhalványul és észre sem fogod venni. Az enyém 1,5 éve volt és már nem látszik. Ha ennyire zavar, hordj high waist nadrágokat pl..
2020. aug. 11. 20:45
3/34 anonim válasza:
Nem fog látszani! Teljesen elhalványul idővel! Van olyan idősebb ismerősöm, akinek még függőlegesen vágták, és neki se látszik!
2020. aug. 11. 20:49
4/34 anonim válasza:
Hát szívesen megmutatom az én hasamat. Alsó medial császár. Gyakorlatilag hosszában vágtak ketté. Ez soha nem fog eltűnni.
2020. aug. 11. 21:05
5/34 anonim válasza:
Mikori a heg?
2020. aug. 11. 21:26
6/34 anonim válasza:
Az, hogy idővel elhalványul, ezzel vitatkoznék. Nekem 1.5 éve volt, és még mindig lilásvörös, keloidos a hegem sajnos. Ez genetikán is múlik.
De fürdőruhában, alsóneműben nem látszik, bőven eltakarja. Biztos hogy fentebb vágták?
2020. aug. 11. 21:56
7/34 anonim válasza:
Köszönd meg. Mert éltek.
2020. aug. 11. 22:48
8/34 anonim válasza:
Plasztikàztatni? Betegjogi kepviselővel is egyeztess , de kerj előtte jogi tanàcsot, ha nem volt indok a magas vagàsra, akkor műhiba gyanùs. Vannak krèmek, amik szebbè teszik a sebet.
2020. aug. 11. 22:51
9/34 anonim válasza:
Mondjuk nekem rögtön az ugrott be, hogy nem véletlen vágott ott ahol. Mehlepenyt kellett esetleg kikerülni, vagy ilyesmi? Egyébként hegplasztika tényleg jó ötlet, ha annyira nem tudsz vele megbékélni. De nem olyan csúnya az. Vagy majd szépül, ha meg az is. Amúgy tok jó tetoválások is vannak, amivel eltakarják a hegeket. Meg ez ugrott be.
2020. aug. 11. 23:03
10/34 anonim válasza:
Valami oka volt ,hogy ott vágott akkor.
Amugy meg ha ezek az érzéseid vannak mikor ott a gyereked melletted én nem a hegre gondolok ,hanem depressziora. Amit kiváltott valami és ebbe kapaszkodsz hogy nem akarsz élni. Én ugy vagyok vele vágás után, ottvan lehet kicsit látszani is fog( meztelenül) de ruhában nem,de kellett a gyerek élete érdekében. Max akkor fog neked is ha a köldököd alatt nemsokkal vágtak, vagy meztelenül mászkálsz. Fogadd el a tested és örülj ,hogy van egy egeszseges gyereked ne azon gondolkozz hogy emiatt nem akarsz élni. És ha ez igy folytatodik keress fel egy pszihologust mert ez igy nem normális.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!