Mit tegyek, ha az orvos elsseszte a hasamat?
Mert majd attól megnyugszik, ha tudja az okát....
Én a striáimnak is tudom az okát, mégse nyugodtam meg tőle és nem tudom elfogadni.
20-as vagyok. Lehet rosszul értelmeztem a kérdést. Azt hittem a "mit tegyek" kérdés arra irányul, hogy a műhibával (ha az) mit tegyen.
Ha az a kérdés mit tegyen a hasával, akkor várj egy kicsit, nyugodj meg. Lehet plasztikáztatni, de tetoválás sál is eltakarható vagy olyan ruhadarabokkal.
Most ne is erre koncentrálj, hanem a babára. Lesz még időd megcsináltatni ha nem halványulna el
Lehet plasztikáztatni, tetováltatni, de annak a ténye akkoris már ottlesz a fejében hogy emiatt. Nem szabadna ennyire rágörcsölni erre.
Én elhiszem hogy mindenkinek a saját dolga a legrosszabb legfontosabb
De hány ember örülne ha csak ennyi "gondja" lenne.örülj inkább az egészséges babádnak,a tested meg megvár.olyan hamar felnőnek ,és rájőssz ám miért kellett ennyire csak magammal foglalkozni, nem tudtam kiélvezni még kicsi
"De hány ember örülne ha csak ennyi "gondja" lenne."
Mi az, hogy csak ennyi és miért van a gond idézőjelbe téve? Ha neked a lelki egészség, és az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ne undorodva nézz magadra, az nem fontos, és gond idézőjelbe rakva, az a te bajod. És az, hogy vannak emberek, akiknek rosszabb, hát figyelj! Nekem attól nem lesz jobb, mert Afrikában éheznek.
"inkább az egészséges babádnak,a tested meg megvár.olyan hamar felnőnek ,és rájőssz ám miért kellett ennyire csak magammal foglalkozni, nem tudtam kiélvezni még kicsi"
Honnan veszed, hogy egyáltalán egészséges a gyerekem? Ezt egy másik anyukától hallottam, hogy attól, mert megszültem, én még nem szüntem meg létezni. És attól, mert jól akarom magam érezni a bőrömben, még nem egyenes arányos azzal, hogy nem foglalkozok a gyerekemmel. Ez hülye szöveg.
Nem, nem tudom hogy egészséges e
De ha nem az ne adja isten, akkor még jobban rá kéne koncentrálni nem magadra. Én az ilyenre aki ennyire magával van elfoglalva nemtudok mit mondani...aztsem közölted mennyire van fent a vágás
A köldöködön? Vagy felette ? Vagy alatta? De foglalkozzon egy nő magával, de nem hiszem el hogy aki ennyire oda van magátol az csak és kizárolag magának akar tetszeni....de foglalkozol a gyerekkel biztosan, de mikor én szültem , nemvolt időm a tükor elott sopánkodni hogy meg akarok halni mert jaj van egy vágás rajtam...volt fontossági sorrendem tudod.... És nem a hasam volt az első....de neked lehet magyarázni ugysem érted mit beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!