Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, ha az orvos...

Mit tegyek, ha az orvos elsseszte a hasamat?

Figyelt kérdés
Nem alul vágott, hanem fentebb és nem tudom eltakarni sehogyan se. Már élni se akarok, akárhányszor ránézek, undor és sírás fog el.
2020. aug. 11. 20:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
24%
De attól, hogy elmondja neki az orvos, hogy miért ott vágta, akkor még ugyanúgy ott marad.
2020. aug. 16. 15:24
 22/34 anonim ***** válasza:
62%
21 szerintem amúgy segítene neki feldolgozni és akkor talán az első lépést megtenné. Lehet hogy attól meg ott lenne, de a kérdező arra is kapott ezer tippet, hogy tüntesse el/takarja el. De ettől meg feldolgozni nem fogja. Pedig azt se ártana.
2020. aug. 16. 17:07
 23/34 anonim ***** válasza:
37%

Mert majd attól megnyugszik, ha tudja az okát....

Én a striáimnak is tudom az okát, mégse nyugodtam meg tőle és nem tudom elfogadni.

2020. aug. 16. 21:57
 24/34 anonim ***** válasza:
62%
De nemis gondolsz rá hogy nem akarsz igy élni tovább..
2020. aug. 17. 06:12
 25/34 anonim ***** válasza:

20-as vagyok. Lehet rosszul értelmeztem a kérdést. Azt hittem a "mit tegyek" kérdés arra irányul, hogy a műhibával (ha az) mit tegyen.

Ha az a kérdés mit tegyen a hasával, akkor várj egy kicsit, nyugodj meg. Lehet plasztikáztatni, de tetoválás sál is eltakarható vagy olyan ruhadarabokkal.

Most ne is erre koncentrálj, hanem a babára. Lesz még időd megcsináltatni ha nem halványulna el

2020. aug. 17. 06:12
 26/34 anonim ***** válasza:
76%

Lehet plasztikáztatni, tetováltatni, de annak a ténye akkoris már ottlesz a fejében hogy emiatt. Nem szabadna ennyire rágörcsölni erre.

Én elhiszem hogy mindenkinek a saját dolga a legrosszabb legfontosabb

De hány ember örülne ha csak ennyi "gondja" lenne.örülj inkább az egészséges babádnak,a tested meg megvár.olyan hamar felnőnek ,és rájőssz ám miért kellett ennyire csak magammal foglalkozni, nem tudtam kiélvezni még kicsi

2020. aug. 17. 06:37
 27/34 A kérdező kommentje:

"De hány ember örülne ha csak ennyi "gondja" lenne."

Mi az, hogy csak ennyi és miért van a gond idézőjelbe téve? Ha neked a lelki egészség, és az, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ne undorodva nézz magadra, az nem fontos, és gond idézőjelbe rakva, az a te bajod. És az, hogy vannak emberek, akiknek rosszabb, hát figyelj! Nekem attól nem lesz jobb, mert Afrikában éheznek.

"inkább az egészséges babádnak,a tested meg megvár.olyan hamar felnőnek ,és rájőssz ám miért kellett ennyire csak magammal foglalkozni, nem tudtam kiélvezni még kicsi"

Honnan veszed, hogy egyáltalán egészséges a gyerekem? Ezt egy másik anyukától hallottam, hogy attól, mert megszültem, én még nem szüntem meg létezni. És attól, mert jól akarom magam érezni a bőrömben, még nem egyenes arányos azzal, hogy nem foglalkozok a gyerekemmel. Ez hülye szöveg.

2020. aug. 17. 07:49
 28/34 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező. Neked pszichológus kell. Tetszik, nem tetszik túl van a normál kereteken, amit szenvedsz ezen a kérdésen. Jogod van letörtnek, mérgesnek stb lenned, de azért így az elkövetkező 50 évben túl kene ezen az egetrengető problémán (nem, nem az, csak most így érzed) lépned. Ha egyedül nem megy, kérj lelki és sebészi segítséget is. Erre már nem fogunk tudni többet mondani, illetve nem is tudom milyen tanácsot vartal. Vagy csak el akartad panaszolni? Rendben. Akkor: szegény te, hat ez borzalmas. Hogy mekkora köcsög, béna orvosok vannak... (válogasd ki azt az opciót, ami segít)
2020. aug. 17. 08:24
 29/34 anonim ***** válasza:
17%
És mégis a pszichológus mit csinál? Eltünteti? Meg nem történtté teszi? Az, hogy leül és dumcsizgatnak, még nem jelenti azt, attól a problema ugyanúgy ott van.
2020. aug. 17. 10:09
 30/34 anonim ***** válasza:
42%

Nem, nem tudom hogy egészséges e

De ha nem az ne adja isten, akkor még jobban rá kéne koncentrálni nem magadra. Én az ilyenre aki ennyire magával van elfoglalva nemtudok mit mondani...aztsem közölted mennyire van fent a vágás

A köldöködön? Vagy felette ? Vagy alatta? De foglalkozzon egy nő magával, de nem hiszem el hogy aki ennyire oda van magátol az csak és kizárolag magának akar tetszeni....de foglalkozol a gyerekkel biztosan, de mikor én szültem , nemvolt időm a tükor elott sopánkodni hogy meg akarok halni mert jaj van egy vágás rajtam...volt fontossági sorrendem tudod.... És nem a hasam volt az első....de neked lehet magyarázni ugysem érted mit beszélünk...

2020. aug. 17. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!