Kinél szültetek vagy fogtok a Debreceni Klinikán? Milyen tapasztalataitok vannak róluk?
Szia
Dr Lukács Jánosnál szültem kétszer.
Először azért, mert a fogadott orvosom (Dr Móré Csaba)nem jött be, és ő volt ügyeletbe.
Másodjára megfogadtuk.
Lelkiismeretes volt.
Szilvi
Én is Móré Csabánál szültem és nagyon sok ellentmondást tapasztaltam róla!
Nekem is veszélyeztetett volt a terhességem és odafigyelt rám, a szülés is majdnem tökéletes volt!Nagyon jó orvosnak tartom! Viszont azóta rengeteg az ellen információ róla! És mivel szeretném a másodikat is nála szülni, meg akarok győződni róla. hogy nem csak én állítom be pozitívan a dolgokat róla!
Ezért érdekelne, hogy a többi orvos, hogy vezette a terhességet és a szülést!
Első vagyok
Épp ma, hogy 5 éve született a kisfiam. És ki volt kapcsolva a mobilja, az otthoni telefonszáma meg nem volt meg a klinikán. (épp akkor volt festés a szülőszobán, el volt talán keveredve)
Konkrétan megmondta, mennyi pénzt kér a tanácsadásért, előre leperkáltuk neki.
Szóval ez nem lehetett a gond.
Meg így visszagondolva kicsit túl laza volt.
Összességében, amit eddig hallottam róla, többségben voltak a negatív vélemények.
A terhesgondozásommal nagy gond amúgy nem volt vele.
Szilvi
Én is Dr. Ormos Márknál szültem tavaly, de nem fogadtuk fel, ő volt az ügyeletes, így utána be sem jött hozzánk.
De ez lényegtelen, mert szülésnél komplikációk adódtak és maximálisan teljesített. Millió és örök hálával tartozom neki, bár fizetni nem tudtunk, és utána csak a varratszedésnél találkoztam vele egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!