Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen az ha szivárog a...

Gyak.kérd. kérdése:

Milyen az ha szivárog a magzatvíz?

Figyelt kérdés
Most nem tudom hogy folyás e vagy baj van ...a bugyim enyhén nedves és inkább vízszerű a dolog mármint nincs semmilyen színe és állagra is vízes.Jött egy keményedésem akkor éreztem hogy jön valami .Ma sajnos sokat sírtam sokkos is voltam egy kicsit ...lehet ezért?

2020. aug. 5. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szagold meg! A magzatvíz édeskék, kellemes illatú, a vizeletet gondolom megismered. Illetve a magzatvíz kicsit sűrűbb, nyálkásabb is.
2020. aug. 5. 23:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha mozog a baba és közben érzem hogy folyik valami az az?
2020. aug. 6. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Indulj a kórházba.
2020. aug. 6. 00:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 36hetesen burok repedésem volt igy induktsm. Kórházba folyamatosan szivárgott ne kockáztas!
2020. aug. 6. 00:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj be a kórházba.Nálam is komoly stressz után kezdett szivárogni,meg is szültem.Ahogy az előző írja,nem érdemes kockáztatni.
2020. aug. 6. 00:54
 6/7 anonim ***** válasza:
ha szivárog vized korházba menny.
2020. aug. 6. 10:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Hány hetes vagy?
2020. aug. 9. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!