Kb fel 10tol szivarog/folyik a magzatvizem de semmi falyasom nincsen. Ez most mi akar lenni? Volt mar valaki igy?
nem fogad? mi van?
ha szivárog a magzatvíz akkor max 1 órán belül be kell menni, mert nagyon megnő a fertőzésveszély, ugyanis a víz védte a baciktól a babát ami ugye már nincs...
döbbenetes, hogy te már órák óta otthon csücsülsz, na meg, hogy nem mondták, hogy menj be!
Nem fogad a doki? Ezt hogy kell érteni?
Nekem ahogy elkezdett folyni a víz, párhuzamosan jöttek is a fáJások. Fertőzésveszély kockázata miatt én nem várnék túl sokat...
Én azonnal mennék a kórházba.
Magzatvíz nélkül nem lehet a baba.
Ha nincs semmi ami a hüvelyedbe kerülne, akkor elvileg annyira nem kell a fertőzéstől tartani. Én is úgy tudom szivárgással érdemes pár órán belül bemenni. A magyar protokol szerint, 24 órán belül meg kell születnie.
Hívd fel a kórházat, és szerintem lassan menjetek be. Ha nem lesz fájás csinálnak oxival, ami nem jó, de ebben az esetben szükséges lehet.
És mire vársz?
Ha egyáltalán nem lesz fájás, akkor még napokig otthon maradsz?
Nyugodtan menjetek be a kórházba, nem fognak elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!