Kb fel 10tol szivarog/folyik a magzatvizem de semmi falyasom nincsen. Ez most mi akar lenni? Volt mar valaki igy?
Remélem már úton vagy.
Ezt nem értem, nem fogad a doki?-milyen doki? Fogadott orvosod? A kórházban nem fogad? Vagy a rendelőben?
Mindegy is, nekem azt mondták, ha elfolyik a magzatvíz szinte azonnal menni kell. A fájások nekem csak órával később jelentkeztek, de akkor már a kórházban voltam és már mondták, hogy ez már fájásgyengeség, már császárral riogattak, de végül megszületett természetes úton.
Nekem anno a pénztárnál kezdett folyni egy bevásárlóközpontban. Az ég világon semmit nem éreztem. Ez délben volt.
Hazavezettem, hívtam a dokim. Konferencián volt, nem értem el. Hívtam a kórházat. Azt mondták fogjam a cuccom, és menjek. Mondtam nekik, hogy de semmit nem érzek. Azt mondták nem baj, menjek, mert onnan már nem egyben jövünk haza...
Kb fél 4-re értünk be, akkor sem éreztem semmit, megvizsgáltak, azt mondták zárt vagyok, de tényleg a víz folyik. A dokim kb 7-re ért be, akkor már volt fájásom, de nem durva. Végül 10-re meglett a fiam.
Úgyhogy mindegy ki mit mond, ha a vized folyik, akkor menj a kórházba, mert szülni fogsz. Hiába nincs még fájás.
nekem is azonnal kórházba kellet mennem, a szivárgó víz miatt. fertőzés veszély ilyenkor már fenn áll.
20 órán keresztül szivárgott a vizem. mivel fájás nem volt, engem császároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!