Olyan szülészt Debrecenbe-környékén, aki othon szüleszt es ha igen kb. mennyi lehet ilyen esetben a tarifa?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan szülészt?
NEM ENGEDTE HOGY KIIRJAM azt a szót hogy ismertek.
Tehat othon szülésnél kb.mennyi a tarifa, es ismer vki olyan szülészt?
2020. aug. 5. 15:22
1/7 anonim válasza:
Orvos nem megy házhoz. Bábák igen, ha megfelelsz az otthonszülés szabályainak.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, nem tudtam, és a bába az biztonságos? Ki a bába valójában és hogy lesz vki bába?
2020. aug. 5. 15:30
4/7 anonim válasza:
Az otthonszülés már önmagában nem biztonságos, az már részletkérdés hogy orvos vagy bába van ott. A lényeg hogy ha gáz van elég gyorsan beér-e veletek a mentő a kórházba.
Azzal számolj hogy ha kórházban van komplikáció, percek alatt a műtőben vagytok, míg ez otthonszülésnél mindennel együtt bőven lehet fél óra is, és akkor már nagyon optimista voltam.
6/7 anonim válasza:
4-es: ez akkor lenne igaz ez az összehasonlítás, ha azonosak lennének a körülmények. A szülésem minden komplikációjának oka az ott beavatkozó egészségügyi személyzet volt. Ha nincsenek ott, nem lett volna mit megoldani. Nem mondom, hogy mindenki szüljön otthon. De azt igen, hogy nem kevesebb a komplikáció a kórházban csak azért, mert kórház. Akinek kalapácsot adsz a kezébe, találni fog szöget.
7/7 anonim válasza:
6os, én és a fiam meg meghaltunk volna ha nem vagyunk kórházban. és igen lehet hogy ugyan annyi a komplikáció, viszont azonnal tudnak is segíteni tehát a túlélés esélye nagyobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!