Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen légzésfigyelője...

Kinek milyen légzésfigyelője van? Melyik vált be a legjobban?

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Angelcare, én nagyon meg vagyok vele elégedve.
2008. nov. 26. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is Angelcare van és meg vagyunk elégedve. Egyszer riasztott tévesen,de ennyi belefér szerintem. Biztos a kókuszmatrac az oka.
2008. nov. 26. 09:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Mi is kókuszmatracot vettünk, miért riaszt be tévesen tőle a készülék?
2008. nov. 26. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk álomvirág volt és kókuszmatracon át is jól működött.
2008. nov. 26. 09:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem majdnem mindegy milyen típust veszel, egy dologra kell csak odafigyelni, minimum 2, de inkább három érzékelőlapja legyen. Ha ugyanis nő a gyerek, "kiforgolódik" alóla, és tévesen riaszthat, ha nem fedik le az érzékelők a kiságy teljes hosszát. Főleg akkor érvényes ez, ha nem 60 X120-as, hanem 70X 140-es kiságyatok van. Nekünk anno Baby Controll volt( asszem a Heim Pál kórház is azt használ ) három érzékelős, és jó.
2008. nov. 26. 10:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most én leszek a kakukktojás. :)

Uis nekünk Respisense van. Tudod, az a mobil légzésfigyelő. Most is itt fekszik a baba mellettem a nappaliban, és nyugodt vagyok. Csendben van, de nem kell aggódnom, rajta van a figyelő. :)

Még sosem riasztott tévesen. (meg nem tévesen se szerencsére, de mindig látom, ha a gyerkőc nem vette jól a levegőt, mert másképp világít olyankor)

2008. nov. 26. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Angelcare van nekünk is, egyszer nálunk is beriasztott, de meg is volt az oka, elfelejtett levegőt venni a kicsikénk. Csak megigazítottuk a takarót, s újra vett levegőt.
2008. nov. 27. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves "Kakukktojás",

Te a babádat egyszál pelekában altatod?... Ugyanis azt írtad, hogy másképp világít a Respisense, ha a gyerkőc nem vesz levegőt...Csakhogy ugyebár ez a pelusra van csíptetve, azon rugi, a gyerek betakarva...stb...

Amúgy ennél már lézetik sokkal jobb mobil légzésfigyelő is, antiallergén anyagokból,hangosabb jelzéssel, és nem kell egy csomó pénzt fizetni egy év után, mert lemerült benne az elem..., ez utóbbinak SNUZA a neve...

2009. febr. 9. 15:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó válaszoló!

Nem, nem altatom pelenkában. Ruhán keresztül is látni. Ráadásul nem csak a világítás utal arra, ha nem vesz levegőt a gyerek, hanem hangjelzés is. Sőt! Rezeg, h felébressze a gyereket, mert sokszor ennyi is elég.

2500 Ft-ért kicserélik a műanyag burkolatot/szoftvert frissítenek/feltöltik a beépített akkumulátort, amennyiben ez szükséges. Sztem ez nem egy óriási összeg.

Biztosan van már ennél modernebb készülék is, ami mindenre igaz, legyen szó bármilyen háztartási gépről, műszaki cikkről, ... egyéb termékről (esetleg kiságyba tehető légzésfigyelőről), de nem cseréli le az ember azonnal ezeket a termékeket sem, ha piacra kerül egy újabb, modernebb készülék; v továbbfejlesztett változata a réginek. Miért is cserélném le, ha tökéletesen megfelel? Figyeli a kicsit az ágyban, és bárhol másutt, elégedett vagyok vele. Tévesen még nem riasztott, de egyszer már jelzett (okkal). Hiszem, h megmentette a gyerekem életét. Nekem ennyi elég.

2009. febr. 9. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!