Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fáj a szülés? Vagyis a...

Nagyon fáj a szülés? Vagyis a gátmetszés? Én attól félek a legjobban!

Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 15:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Magát a vágást én nem is éreztem (max hogy valami hideg hozzáért a bőrömhöz). A varrás viszont nekem fájt.

Sok boldogságot a leendő babátokhoz

2009. febr. 2. 15:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A gátmetszés egyáltalán nem fáj, tudom hogy hihetetlen, mert én is nagyon féltem tőle, és hiába mondták nem hittem el, de szerintem tutira nem fáj. A baba feje annyira nyomja a gátat szülés közben , hogy nem érzed mikor vágnak!

Könnyű szülést kívánok neked!

2009. febr. 2. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen a vajúdás eléggé fáj.Ha szernecséd van akkor pár óra alatt megszülsz.Viszont a gátmetszés egyáltalán nem fáj, egyáltalán nem érzed.De egyébként az már a legeslegutolsó szakaszban van akkor már oly mindegy.Sőt még amikor majd összevarnak nekem legalábbis az sem fájt.Szóval ne izgulj és ne rágd magad hogy nagyon fog fájni.Egyszerűen csak pozitivan állj hozzá és annál akkor annál könnyebb lesz.

Üdv.

2009. febr. 2. 15:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
szülés igen nagyon fáj, de kibírható simán, mert ott nem azzal foglalkozol h mennyire fáj...én gátmetszést nem is éreztem ugye erős fájások miatt, varrás nekem is fájt de kaptam még egy szurit, d az a boldogság már akkor.....
2009. febr. 2. 15:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is attól féltem,és nem éreztem.Igaz,EDA-val szültem,és mivel a hatása még a varrás ideje alatt is tartott,azt sem éreztem.A 2.babámnál pedig nem volt gátmetszésem,hála a szülésznőmnek(is)...
2009. febr. 2. 15:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen fáj, de a szülőszobán nem az lesz a lényeg, hanem, hogy mindent úgy csinálj ahogy kell mégha fájdalmas is. Én minden tolásnál arra gondoltam, hogy mindjárt itt van édike és akkor minden fájdalom elmúlik. Így is lett, amikor kibújt minden fájdalom elmúlt. A gátmetszést pedig nem éreztem akkor, utána annál jobban. Én 8 hete szültem, de még mindig érzem.

2009. febr. 2. 15:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A szülési fájdalomhoz képest a gátmetszés már csekély fájdalom. Aztán ha kint van a gyerek, minden fájás egy csapásra megszűnik. A varrás nekem is fájt, talán mert még nem hatott az érzéstelenítő.
2009. febr. 2. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
En nem reg szultem,sokat vajudtam es nagyon fajdalmas, viszont a szules resze ami 5 percig tartott az nem is annyira,jo volt erezni hogy bujik ki a gyerek feje..A vagast eszre sem vettem,hanem a varrast ereztem egy kicsit,de nem volt veszes.De minden jon magatol,en 100szor vegigcsinalnam ujbol.
2009. febr. 2. 15:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én szülés után kérdeztem a dokimat, hogy vágott e? Nem is kicsit, 15 öltéssel varrta össze, de én nem is éreztem. Utána kb két hétig fájdogált, de nem vészes. A szülésnél a vajúdás nekem 15 óra volt, ebből 5 sajnos tényleg nagyon fájt, mert nem volt a fájások között szünet, sajnos mégis lassan tágultam. A kitolás már nem fájt, akkor koncentrálsz arra amit a doki mondd, és hamar megvan. Na és hát a végeredményről ne is beszéljünk:))) Könnyű szülést kívánok!
2009. febr. 2. 15:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nagyobb problémád ne legyen:-)

A gátmetszés előtti injekciót, a gátmetszést és a varrás előtti injekciót sem éreztem. A varrásnál is csak azt, hogy húzzák, de az sem fájdalom volt, inkább kellemetlen.

A szülés nekem nagyon kellemes élmény volt. Hamar, gyorsan ment, a tágulás fájt, de így utólag már nem is emlékszem rá-közhely, de így van. De az is abszolut kibírható volt. A kitolás nem fáj, csak fura, feszítő érzés, mintha ki akarna szakadni valami belőlem, és az már megvan 10 perc alatt.

Ne félj:-)

2009. febr. 2. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!