Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után hamar vállalni...

Császár után hamar vállalni következő babát?

Figyelt kérdés
Volt valaki így? Első baba volt viszont nem szeretnénk sok korkülönbséget a kettő között. Ki mikor vállalta a következőt?
2020. júl. 25. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Szia! 5 hónappal a császár után lettem újra terhes. Nem így terveztük, csak sajnos nálunk nem lett pozitív vége az első terhességnek. Mire lennél kíváncsi? Most vagyok 24 hetes.
2020. júl. 25. 10:16
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
22 hónap lett volna közöttük, amiből végül 21 lett. Nem tudom, ez korainak számít-e nálad.
2020. júl. 25. 10:21
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Az 1 évet érdemes kivárni. Szerintem az kivárható és nem is sok idő.
2020. júl. 25. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Nekem 34 hónap van az első 2 gyermekem között, még is fenyegető hegszétválás miatt lettem 2x is sürgősségi császáros.

Most 33/34 hónap (remélhetőleg, jó esetben) lesz a középső és a 3.baba között mire megszületik. 18.hétben vagyok 1 hete közölték a hegem nem épp a legvastagabb. 😔 Nem tudjuk meddig sikerül húznunk. De remélem legalább 35.hétig.

Mint látod én hiába adtam időt a testemnek így se vastag a hegem. Viszont minimum 2 évet javasolnak az orvosok. 9 hónap csak a teljes visszarendezősés a szerveknek legalább is azt mondják amennyi a terhességi idő annyi kell 1x.

2020. júl. 25. 11:25
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
4 hónapos volt a nagy, amikor tervezetten megfogant a kicsi. Semmi probléma nem volt és vbac született. 😊
2020. júl. 25. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
mivel 2 ev korkulonbseggel mar egyes korhazakban engedik a sima szulest csaszar utan, en igy terveztem. 2 ev lett a ketto kozott es a masodik termeszetes szules:)
2020. júl. 25. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Mi kis korkülönbséget terveztünk, az első baba fél év volt mire összejött így nem akartunk várni, nehogy a következő gyerek később foganjon meg, és maximum 2 évet szerettünk volna korkülönbségnek. Az első baba 7 hónapos volt mikor pozitívat teszteltem. Így köztük 15 hónap lett. A 3. és 4. gyereknél ugyanígy szerettük volna(a két középső között direkt vártunk 3 évet, hogy már a két nagy ovis legyen). 3. gyerkőc 3 hónapos volt, mikor megfogant négyeske. A legkisebb koraszülött lett úgyhogy a két kicsi között nincsen egy év. Ja és az első császáros baba volt, meg a 4. is. Egy évet mondták, higy várjuk meg és az is volt az eredeti terv de nem így alakult és a doki is mwgnyugtatott hogy semmi gomd nem lesz.
2020. júl. 25. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Egy ismerősöm császárral megszülte az első babáját, rá majdnem napra pontosan 1 évvel később szintén császárral a másodikat és újra rá egy évre hüvelyi úton a harmadikat. Mindenki kiváló egészségnek örvend, de csak magánkórház vállalta el a 3. babát hüvelyi szüléssel.
2020. júl. 25. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Koszonom a lepontozást...
2020. júl. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!