Császár közben magas pulzus, vérnyomás, merjek vállalni következőt?
Nekem meg nagyon alacsony volt a második császár közben. Pontosabban hirtelen leesett, és csak nagyon nehezen tudták visszatornázni. Hát nagyon ramatyul is voltam, az biztos. Rengeteg vérnyomás emelőt és folyadékot kaptam közben. Nekem is mondták, hogy jól gondoljam meg a következőt, de ezen már nincs mit meggondolni. Megállunk kettőnél. :-)
Szerintem ha a kardiológián minden rendben volt, akkor nem lehet nagy a gond. Maximum a stressz ezt hozta ki belőled. De esetleg egy altatóorvossal is lehetne konzultálni ezügyben, hogy milyen veszélyei lehetnek egy következő császárnak.
szia!
nekem márciusban lesz a 2.császárom és mivel én is nagyon stresszes és pánikolós vagyok altatásban kérem a műtétet.
bárki bármit mond,így érzem magunkat biztonságban! az előző császár nagyon megviselt,rendesen pánikoltam és halálfélemem volt mert ugye gerincbe kaptam a szurit.
1. vagyok
Köszi kedves aneszteziológus. Szerintem nagyon sokat segítettél mind a kérdezőnek, mind a kérdést olvasóknak/válaszolóknak. Nagyon jó hogy ilyen hozzáértő emberek is olvassák a kérdéseket és válaszolnak is rá. Segít megérteni, hogy mi, miért történik a szervezetünkben, mire mi a testünk reakciója. Közérthetően, nem orvosi nyelven írtad le a dolgokat, ezért külön hálám, mert ugye sokszor nem is értjük hogy mit mondanak az orvosok, pedig rólunk beszélnek. :-)
Személy szerint tőlem kaptál egy "zöld kezet", és köszi mégegyszer! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!