A vajúdást vajon el lehet aludni?
Úgy értem, mint mikor mondjuk éhes valaki vagy ilyesmi, hogy inkább lefekszik aludni, és azzal eltolja a dolgot kicsit későbbre. Vagy amikor lázas vagy bármi baja van, és így egyszerűen elalussza az érzést. Ilyet a vajúdással lehet?
Éjszaka felébredtem pisilni, de olyan borzasztó fájdalmaim voltak, hogy egyből gondoltam, végre megkezdődött a dolog, hurrá. Általában ilyenkor a pisiléstől jobb szokott lenni, mert akkor már nem nyom úgy a gyerek, de most nem múlt el, még miután visszafeküdtem az ágyba is ugyanúgy hasogatott és szúrt és nem volt jó. Úgy voltam vele, hogy ha elalszok, majd megint felébreszt a fájdalom, ha ismétlődik, de minthogy utána reggelig békésen aludtam, és ébredéskor már nem fájt semmim, csak egy kicsit sajog még mindig a szeméremcsontom, így nyilván nem arról van szó, hogy megindult volna a szülés.
A kérdés azért jutott eszembe, mert most kicsit bűntudatom van, hogy nem "erőltettem" meg magam valami függőleges helyzettel, ülve-állva szenvedni, hanem lefeküdtem és próbáltam kényelmes pozícióban aludni. Mert mi van, ha most elindult volna tényleg, csak én "elaludtam" az egészet? Ilyet lehet? Most ki tudja, mennyi időre elhúztam a naivitásom miatt a szülést? Vagy azért ennyire nem tudom befolyásolni a dolgot, ha megindul, akkor megindul, függetlenül attól, én mit csinálok?
39+6 hetesek vagyunk.
Első pár órában, ha olyan, még tudsz aludni.../ a kettő közt/
Aztán tuti, hogy nem
Ez jósló volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!