Hány órát vajúdtál otthon, mielőtt kórházba mentél?
1. Hány órát vajúdtál otthon, mielőtt kórházba mentél?
2. Mi lett a szülés kimenetele (hüvelyi, császár)?
3. Milyen beavatkozások voltak a kórházban?
(Nem szeretném, ha a kérdés átmenne hüvelyi kontra császár vitába, erre ügyeljetek kérlek!)
1, kb 6 órát,4 órát,szinte semmit
2,hüvelyi szülés,háromszor
3,gátmetszés,beöntés,oxi infúzió,burokrepesztés
Ez három szülésből jött össze.
1. Elfolyt a magzatviz,rogton 5perces fajasok, indultunk. 4ora mulva csaszar mert faros volt.
2. Elfolyt a magzatviz, rogton 5perces fajasok, 4ora mulva termeszetes szulessel baba.
Egy percet sem vajudtam otthon, illetve 2 gyerek utan sem tudom mi a kulonbseg a joslo es a tenyleges fajasok kozott, feszul, huzodik, itt faj, ott faj elotte napokig, hetekig de ugy vettem h ez ezzel jar. Semmi kulonbseget nem ereztem addig a pontig h magzatviz, 5perces.
1
- 2 h-t + 50 p út 5,5 h volt innen a baba,
- 1,5 h 40 p út / mert kitérőt tettünk a nagyobbat nagyszülökhöz/
20 perc alatt született innen meg
2
-Hüvelyi
-hüvelyi
3
-oxy, hasból könyöklés, vákuum, gátmetszés, / okkal.. császárhoz késő volt, nem volt tolófájásom.. baba beszorult/ ez a legtermészetespártibb kórházban
-semmi
Nem hagytam, akartak oxyt, metszést
1. Nem tudom pontosan, talán 12-3 órát? Szombat késő délután - kora este indult "valami", aludni már nem nagyon tudtam. Reggel pisiléskor távozott a nyákdugó, beparáztam, hogy ez már nem tréfa, és elindultunk. Nem kellett volna még. 3 óra múlva megszületett, de csak a beavatkozások miatt.
2. Hüvelyi
3. Beöntés, burokrepesztés, oxy, hasbakönyöklés, gátmetszés. Egyik sem kellett volna, csak két ünnep között voltunk, vasárnap, és közeledett az ebédidő... 😏
Ma már okosabb lennék, csak a végén "esnék be", és gyorsan kitolnám, ahogy nekem jó, nem hagyva semmilyen beavatkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!