Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák! Nektek hogyan...

Kismamák! Nektek hogyan indult a szülés?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt pihenes közben rövid időközönként enyhe, de kellemetlen menszesz szerű fájdalmat kezdtem érezni. Azóta fajdogal, viszont csak nagyon tompán. Ezek joslo fájások lehetnek? Hozzátartozók, hogy tegnap nagyon sokat voltam talpon. Köszönöm a válaszokat!

37+5 hkm

2020. júl. 19. 12:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
36+3ra indult. Hajnalba egy roppanást hallottam, felálltam és folyt a magzatvíz, a 1.5órás kocsi úton hasonlókat éreztem mint amit írtál de még annyi se volt mint egy menzesznél...órákig semmi aztán jött, gyors szülés volt.
2020. júl. 19. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 37+3 hetes vagyok most, nekem vannak josloim néha, már több hete. Menzesz szerű kicsi fajasok, mint ahogy leirtad. Tegnapelott hajnalban volt egy erősebb görcs is, felébredtem rá, de nem ismetlodott. Szerintem a front hatással lehet rá, akkor pihenj sokat.
2020. júl. 20. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!