Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák! Nektek hogyan...

Kismamák! Nektek hogyan indult a szülés?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt pihenes közben rövid időközönként enyhe, de kellemetlen menszesz szerű fájdalmat kezdtem érezni. Azóta fajdogal, viszont csak nagyon tompán. Ezek joslo fájások lehetnek? Hozzátartozók, hogy tegnap nagyon sokat voltam talpon. Köszönöm a válaszokat!

37+5 hkm

2020. júl. 19. 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem a derekamba nyilalt meg körbe övszerűen, időközönként olyan 5-10mp - ig. Először olyan 20 percenként kb 3x utána egyre gyakrabban, majd eszembe jutott elkezdem nézni az időt, fájás, majd pont 5 perc múlva újra és abba a pillanatba nekem el is folyt a magzatvíz. Majd onnan 1,5 óra múlva meg is szültem.

Én azt mondom neked ez csak jóslófájás, pihenj amennyit csak tudsz!

Ha sűrűsödik nézd az időt.

2020. júl. 19. 12:46
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Szia

Így..

de nekem mind2 esetben baromi hamar felerősödött...

Az első kósza azt hittem megeröltettem magam görcstől4 órára

Az első fájásra 2,5 órára lett meg a 2. Babám

Az első 7 óra alatt, de komplikáció miatt 2-3 órával több lett

2020. júl. 19. 12:48
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
4x szültem, mindegyiket túlhordtam, tünet nélkül 2,5-3,5 újnyi tágulással, oxiticinnal indítva szültem. Az elsőnél NST után elindultak a fájások, mire beértem elmúlt.. Azt mondták, fájás nélkül nem lehet szülni, minden esetre kezd el mérni, ha rendszereződik kórház, illetve ha lezuhanyzol, és elmúlik, akkor jósló.
2020. júl. 19. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem 5perces, nem kifejezetten erős de azért egyértelmű fajasokkal kezdődött este, hajnalban elfolyt hirtelen a magzatviz, és onnantól lettek nagyon erős, 2perces fajasok. Délelőtt született meg.

Az első fajastol kb. 11ora volt, mire megszuletett a baba.

2020. júl. 19. 13:01
 5/12 anonim ***** válasza:
Indították méhszájérlelő gèllel. Előtte éjszaka viszont jóslófàjásaim voltak.
2020. júl. 19. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jósló. Nekem 40+1-en magzatvizszivárgással indult. Bementunk a korhazba és hazaküldték, hogy nem is az. Aztan másnap kiderült, hogy Ja de mégis az volt. Akkor fejvesztve kötötték be az antibiotikumokat. De végül nem kellett indítani mert amikor rájöttek, hogy előző nap mégis magzatviz volt, már fajasokkal mentem be. 40+3 délelőtt fel 10-kor született.
2020. júl. 19. 13:30
 7/12 anonim ***** válasza:

Este fájásokkal. Nem tudtam hogy ez valóban szülés-e, mert össze vissza jöttek. Kétszer is elmentem zuhanyozni, mert a szülésznők javasolták, hogy ha ilyenkor elmúlik a fájás, akkor csak jósló volt. Hát nem múlt el és amikor a rendszertelen fájásom óráról órára sűrűsödött (de nem lett rendszeres), akkor mentünk be a kórházba.

Fontos megjegyeznem, hogy én kezdő voltam a témában és borzasztó béna, 22 órás lett a szülésem teljes ideje a vajúdással.

2020. júl. 19. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt mint a hascsikarás, reggel kezdődött, gyanús volt, mert kakilni, se pisilni nem tudtam. Nagyon gyorsan jöttek a fájások. Fél2 körül gondoltam vmi baj lehet. Már nagyban vajúdtam mikor bementünk a sürgőssegire, ott közöltek lassan szülni fogok. 2hettel korábban jött a baba, ezért sem gondoltam a vajúdásra.
2020. júl. 19. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Elfolyt éjfélkor az összes magzatvizem. Elázott az egész szoba, mint a filmeken.
2020. júl. 19. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Elfolyt a magzat víz. Negyed óra múlva kezdődtek a fajasok, egyből 2-3 percesek. Összesen 3 és fél óra alatt született meg. Első baba
2020. júl. 19. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!