Milyen érzés, ha elfolyik a magzatviz? Az csak jön a semmiből?
A fiamnál így kezdődött a szülés, hirtelen azt érzetem vmi folydogàl a lábszáramon.
A lányomnál burkot repesztettek, ott hirtelen öntött el a meleg víz, mintha lábközön locsoltak volna egy kancsó melegvízzel.
Én se tudtam milyen lesz, izgultam is :).
Késő este lefeküdtünk a férjemmel, de én már sehogy nem tudtam feküdni, mert a kislányom annyira mozgolódott, rugdosott, hogy már nagyon kényelmetlen volt. Aztán egyszer csak rugott egy nagyot, hogy fel kellett ülnöm. Olyan érzés volt, mintha pukkant volna valami a hasamban. Felültem, akkor még nem volt semmi. Épp azon elmélkedtem, hogy így semmit nem fogok aludni, amikor éreztem, hogy elkezd ömleni belőlem. Odakaptam, mintha vissza akarnám tartani :D, de nyilván nem lehetett. Beleálltam a kádba, levettem a bugyim, ott is folyt folyamatosan. Szóltam a férjemnek, hogy elfolyt a magzatvíz, hívhatja a mentőt :).
Onnantól megindultak a fájások is, előtte nem volt semmi.
Azért is jó, hogy a kádban álltam, mert így láthattam, hogy nincs színe a magzatvíznek, csak egy nagyon halvány rózsaszínes árnyalat (ez azért is fontos, mert ha zöldes vagy barnás a magzatvíz, az bajt jelent, sietni kell a kórházba),a mentős diszpécser is kérdezte, amikor az adatokat egyeztettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!