Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik héten és hogy indult...

Hányadik héten és hogy indult meg a szülésetek az első babánál?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne hogy mennyi időre rá lett meg a baba és milyen gyorsan regenerálódtatok szülés után?
2020. júl. 5. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

41. hétre született indítás után, este 10-kor raktak fel ballont, reggel 6-kor burokrepesztés, 10-kor bekötötték az oxit, délután 3-kor született meg a baba tökéletes gátvédelemmel.

Fájdalmam kb egy hét után már nem volt, a 6 hetes kontrollon már olyan volt a testem mintha mi sem történt volna, a hasam már a szülés másnapján lapos volt.

2020. júl. 6. 09:00
 12/17 khniki ***** válasza:
86%
39+3, elkezdett szivárogni a magzatvíz.
2020. júl. 6. 15:52
 13/17 khniki ***** válasza:
86%

A kisbetűs kérdést nem olvastam. Nem voltak fájásaim, igy végül oxitocint kaptam, onnantól 5 óra múlva megszületett a kisfiam. Extrém hosszú volt a kitolás.

Sokáig tartott a regenerálódás, több hét.

2020. júl. 6. 15:54
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
39+3 hetesen indult meg magától,majd rá 2 napra szültem meg. Addig hagytak vajúdni
2020. júl. 6. 18:24
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

38 hetes + 5 naposan magától indult fájásokkal.

Reggel 6ra voltam a szülőszobában és 9:15re született meg 3200 grammal :)

2020. júl. 7. 14:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, a regenerálódás villámgyors volt, aznap már szaladgáltam, ültem, álltam, egyedül a nagy wc-zéstől féltem, de 3 nap után sikerült és nem szakadtam szét tőle odalent :-D
2020. júl. 7. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Hogy a viharban lehet lepontozni, vagy negatívnak értékelni mások szülésélményét? Nem is értem, komolyan!

Egyébként, mindenkinek gratulàlok a kicsihez!

Engem, kevés magztavìz miatt, indìtottak a betöltött 38. héten.

Este felraktàk a Foleyt, de nem indìtotta be a fàjàsokat. Màsnap 7-kor volt burokrepesztès, 10-kor emeltek az oxitocinon, majd 14-kor ismét, végül 15:45-kor megszületett a babànk.

Gàtvédelemmel szültem, de végül vàgni kellett. Meg volt 2-3 belső varratom is.

Aznap este, még kicsit nehézkes volt a mozgás, még aznap este nagyvécézni is sikerült. A kismamacsomagban ajándékba kapott jégzselés betétnek, viszont, nagyon örültem, sokat segített, meg az aloes spray.

Másnap, már szinte semmi gondom nem volt. Mint, aki nem is szült. A hasam, szinte teljesen eltűnt.

A gátsebem fájt, ha rosszul mozdultam, de igazán nem zavart.

Az előző évi hasi műtétemhez képest, szinte meg sem éreztem.

Varratszedés után meg a gátammal nem is volt semmi gondom.

2020. júl. 7. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!