Hányadik héten és hogy indult meg a szülésetek az első babánál?
41. hétre született indítás után, este 10-kor raktak fel ballont, reggel 6-kor burokrepesztés, 10-kor bekötötték az oxit, délután 3-kor született meg a baba tökéletes gátvédelemmel.
Fájdalmam kb egy hét után már nem volt, a 6 hetes kontrollon már olyan volt a testem mintha mi sem történt volna, a hasam már a szülés másnapján lapos volt.
A kisbetűs kérdést nem olvastam. Nem voltak fájásaim, igy végül oxitocint kaptam, onnantól 5 óra múlva megszületett a kisfiam. Extrém hosszú volt a kitolás.
Sokáig tartott a regenerálódás, több hét.
38 hetes + 5 naposan magától indult fájásokkal.
Reggel 6ra voltam a szülőszobában és 9:15re született meg 3200 grammal :)
Hogy a viharban lehet lepontozni, vagy negatívnak értékelni mások szülésélményét? Nem is értem, komolyan!
Egyébként, mindenkinek gratulàlok a kicsihez!
Engem, kevés magztavìz miatt, indìtottak a betöltött 38. héten.
Este felraktàk a Foleyt, de nem indìtotta be a fàjàsokat. Màsnap 7-kor volt burokrepesztès, 10-kor emeltek az oxitocinon, majd 14-kor ismét, végül 15:45-kor megszületett a babànk.
Gàtvédelemmel szültem, de végül vàgni kellett. Meg volt 2-3 belső varratom is.
Aznap este, még kicsit nehézkes volt a mozgás, még aznap este nagyvécézni is sikerült. A kismamacsomagban ajándékba kapott jégzselés betétnek, viszont, nagyon örültem, sokat segített, meg az aloes spray.
Másnap, már szinte semmi gondom nem volt. Mint, aki nem is szült. A hasam, szinte teljesen eltűnt.
A gátsebem fájt, ha rosszul mozdultam, de igazán nem zavart.
Az előző évi hasi műtétemhez képest, szinte meg sem éreztem.
Varratszedés után meg a gátammal nem is volt semmi gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!