Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek indított szülése volt,...

Akinek indított szülése volt, hogy bírt nyugodt maradni? Nem izgultatok?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon izgulós típus vagyok, mit ajánlotok, hogy ne idegesítsem magam feleslegesen? Van valamilyen homeós szer, amivel nem ártok a babámnak? Nem szeretném, ha esetleg felmenne a vérnyomásom, és császár legyen a vége! Kérlek adjatok tanácsot! Köszönöm!

39+2 h km

2010. aug. 2. 10:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
engem május 13.-án befektetett a doki a kórházba mert ő szerinte 12.-ére voltam kiírva.uh szerint meg 18.-ára.17.-én főorvosi vizsgálatra kellett mennem.a főorvos kijelentette h azonnal meg kell indítani a szülést,mert nagyon kevés a vizem.onnantól kezdve mikor megindították burokrepivel,már nem idegeskedtem hanem sodródtam az eseményekkel.miért fognak indítani?és mikor?
2010. aug. 2. 10:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Nemsokára megyek a dokihoz, most fogjuk megbeszélni. Azért akarja elindítani, mert elmegy két hétre, és nem akar másra hagyni. Azt mondta, ha úgy ítéli meg a helyzetet, akkor ma vagy holnap elindítja, de ha nem látja elég érettnek hozzá a dolgokat, akkor megvárjuk míg magától beindul.

Már most izgulok, hogy mi lesz. :(

Köszönöm, hogy írtál!!!

2010. aug. 2. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam nyugodt maradni,szerintem erre nincs recept,sem homeos szer.
2010. aug. 2. 10:32
 4/11 A kérdező kommentje:
:))) Köszi! :))))
2010. aug. 2. 10:51
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem indították reggel 10-kor és du. 15 órára meglett a kisfiunk.

nagyon izgultam, bent volt velem a párom és ő nyugtatott. vidd be a párodat!

2 kisfiú anyuja :)

2010. aug. 2. 10:55
 6/11 A kérdező kommentje:

Ó a párom előbb rosszul lenne, mint én. :))) Úgy néz ki nővérem fog majd velem bejönni.

Akkor nem vagyok egyedül az izgulással. Remélem ez nem hat ki a babára!

Köszönöm, hogy írtatok!

2010. aug. 2. 11:23
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem a 2.volt indított.2án kellett volna mennem a kórházba,én már éjjel mentem,mert 5percesek voltak a fájások.amit szépen elmulasztottak hajnalban egy no-spa injekcióval.De már akkor is szépen tágultam.Másnap reggel nem akartak jönni a fájások,így 9:35kor bekötötték az oxitocint,mondták hogy szépen erősödnek a fájások,jól tágulok-így már abszolút nem idegeskedtem.hiszen bababarát kórház lévén nem fogadott szülésznő/orvossal is ki"nyalták" a seggem.(az első szülésemhez képest)13:20ra megszületett a 2.fiam.

igaz nekem azért indítottak mert 41+2hetes voltam.

én nem igazán engedném,hogy csak azért indítsanak,mert a dokim elutazik.Jobb ha magától indul el a kicsi.

2010. aug. 2. 12:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most jöttem a dokitól, nem lesz indítás, azt mondta nem elég érett hozzá a méhszáj.

Most majd azért izgulhatok, hogy ki lesz éppen bent, mert így a fogadott dokim már nem lesz ott. :(

Köszönöm szépen, hogy leírtátok a tapasztalataitokat!

Szép napot Nektek!

2010. aug. 2. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor lelkiismeretes a dokid, mert sok orvost nem érdekli, hogy érett-e vagy sem, elindítja, mert Ő nyaral, és kész.

Szerintem nem lesz gond az ügyeletessel sem, biztos rendesek lesznek, sokan írják, meg bnőim közt is volt, hogy úgy alakult, hogy más dokinál szült, nem lesz gond ne félj.

A babónak meg az a jó, ha akkor jöhet, amikor Ő érzi...:-)

Könnyű szülést Neked!

38 h.km.

2010. aug. 2. 15:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én az indítás előtti éjjel nem nagyon tudtam aludni, csak forgolódtam, izgultam :) én 41+5napos voltam amikor indították, és nekem is elutazott előtte a dokim -konferencián tartott előadást-, nagyon féltem h megindul akkor amikor ő nem lesz. Nálunk szerencsére nem így lett, még őt is megvárta a fiam, és még rá is húzott pár napot, de tovább már nem várt a dokim, mert nem lehetett. De én nem idegeskedtem inkább "csak" nagyon izgultam. Meg úgy az egész szitu ismeretlen volt a számomra :) a kellemes izgalom pedig nem árt a babának. De azért nagyon sokat próbálj meg pihenni, amennyit csak tudsz :)

üdv, 10 hetes manó anyuja :)

2010. aug. 2. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!