Akinek indított szülése volt, hogy bírt nyugodt maradni? Nem izgultatok?
Nagyon nagyon izgulós típus vagyok, mit ajánlotok, hogy ne idegesítsem magam feleslegesen? Van valamilyen homeós szer, amivel nem ártok a babámnak? Nem szeretném, ha esetleg felmenne a vérnyomásom, és császár legyen a vége! Kérlek adjatok tanácsot! Köszönöm!
39+2 h km
Nemsokára megyek a dokihoz, most fogjuk megbeszélni. Azért akarja elindítani, mert elmegy két hétre, és nem akar másra hagyni. Azt mondta, ha úgy ítéli meg a helyzetet, akkor ma vagy holnap elindítja, de ha nem látja elég érettnek hozzá a dolgokat, akkor megvárjuk míg magától beindul.
Már most izgulok, hogy mi lesz. :(
Köszönöm, hogy írtál!!!
nekem indították reggel 10-kor és du. 15 órára meglett a kisfiunk.
nagyon izgultam, bent volt velem a párom és ő nyugtatott. vidd be a párodat!
2 kisfiú anyuja :)
Ó a párom előbb rosszul lenne, mint én. :))) Úgy néz ki nővérem fog majd velem bejönni.
Akkor nem vagyok egyedül az izgulással. Remélem ez nem hat ki a babára!
Köszönöm, hogy írtatok!
nekem a 2.volt indított.2án kellett volna mennem a kórházba,én már éjjel mentem,mert 5percesek voltak a fájások.amit szépen elmulasztottak hajnalban egy no-spa injekcióval.De már akkor is szépen tágultam.Másnap reggel nem akartak jönni a fájások,így 9:35kor bekötötték az oxitocint,mondták hogy szépen erősödnek a fájások,jól tágulok-így már abszolút nem idegeskedtem.hiszen bababarát kórház lévén nem fogadott szülésznő/orvossal is ki"nyalták" a seggem.(az első szülésemhez képest)13:20ra megszületett a 2.fiam.
igaz nekem azért indítottak mert 41+2hetes voltam.
én nem igazán engedném,hogy csak azért indítsanak,mert a dokim elutazik.Jobb ha magától indul el a kicsi.
Sziasztok!
Most jöttem a dokitól, nem lesz indítás, azt mondta nem elég érett hozzá a méhszáj.
Most majd azért izgulhatok, hogy ki lesz éppen bent, mert így a fogadott dokim már nem lesz ott. :(
Köszönöm szépen, hogy leírtátok a tapasztalataitokat!
Szép napot Nektek!
Akkor lelkiismeretes a dokid, mert sok orvost nem érdekli, hogy érett-e vagy sem, elindítja, mert Ő nyaral, és kész.
Szerintem nem lesz gond az ügyeletessel sem, biztos rendesek lesznek, sokan írják, meg bnőim közt is volt, hogy úgy alakult, hogy más dokinál szült, nem lesz gond ne félj.
A babónak meg az a jó, ha akkor jöhet, amikor Ő érzi...:-)
Könnyű szülést Neked!
38 h.km.
Szia! Én az indítás előtti éjjel nem nagyon tudtam aludni, csak forgolódtam, izgultam :) én 41+5napos voltam amikor indították, és nekem is elutazott előtte a dokim -konferencián tartott előadást-, nagyon féltem h megindul akkor amikor ő nem lesz. Nálunk szerencsére nem így lett, még őt is megvárta a fiam, és még rá is húzott pár napot, de tovább már nem várt a dokim, mert nem lehetett. De én nem idegeskedtem inkább "csak" nagyon izgultam. Meg úgy az egész szitu ismeretlen volt a számomra :) a kellemes izgalom pedig nem árt a babának. De azért nagyon sokat próbálj meg pihenni, amennyit csak tudsz :)
üdv, 10 hetes manó anyuja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!