Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt bármi "előjele", hogy...

Volt bármi "előjele", hogy szülni fogtok aznap?

Figyelt kérdés

A férjem minden reggel megkérdezi, hogy mehet-e dolgozni, vagy baráti összejövetelekre, anyósommal pénteken voltak temetésen, anyósom is rákérdezett, hogy szülünk-e ma, vagy még azért elmehetnek két órára a férjemmel... Őszintén kezd kicsit zavarni, mintha már sürgetni akarnának, vagy én nem is tudom. Persze, mindenki várja a babát meg a szülést, de hát könyörgöm, jön amikor jönnie kell. Első baba lesz, most vagyok 36+4 hetes, szerintem még bőven korai ezen aggódni, főleg hogy az égvilágon semmit sem érzek (néha kicsit szurkál a méhszáj/gát, de szerintem csak a baba nyomja, mert már lent van nagyon a doki szerint, de semmi görcs, semmi jósló, semmi kifejezetten fájdalmas élményem nem volt még, a nyákdugóval sem találkoztam eddig).

Ha mondjuk délután vagy este elindulna a szülés, lenne BÁRMI jele annak reggel, amiből én ezt előre tudhatnám? Eleve úgy gondolom, hogy az első szülés nem valószínű, hogy fél óra alatt lezajlik, bárhol is jár éppen a férjem, időben hazaérne, szóval nem értem őszintén ezt a parázást a dolgon.

Vagy én vagyok tapasztalatlan, és igazából vannak előjelei a dolognak, amire figyelnem kéne? Nálatok hogy volt? Én valamiért arra számítok, hogy csak úgy a semmiből elkezdenek fájások lenni vagy magzatvíz szivárogni, vagy esetleg a ctg-n mondják majd azt, hogy akkor maradjunk, mert indítják vagy valami, de nem gondolom, hogy valami csoda folytán rá fogok érezni, hogy igen, ez a mai nap lesz AZ a nap, ma inkább ne menjünk sehová...

Köszönöm előre is a tapasztalatokat!

2020. jún. 28. 09:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En a szulesem napjan nyugtalan, turemetlen voltam, persze tudat alatt. Folyton kotogettem a kontosom megkotojet 😂 ( en mar 5 napja bent fekudtem a korhazban, mert tulhordtam). Egesznap ment a hasam, es delutan a nyakdugo is távozott. Delutan 5 kor indult be a szules, derekfajasokkal. A magzatviz a szuloagyon folyt el 8 orakor.
2020. jún. 28. 16:57
 12/14 khniki ***** válasza:
Nem volt jele. A férjem elment egy programra este. Le akartam feküdni aludni, az ágyban egyszer csak elindult a magzatvíz.
2020. jún. 28. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt hogy mikor fogok szülni.

Szülés előtt 5 nappal még a méhszájam 3000es volt, tehát teljesen zárt. Az a nap is ugyanúgy indult mint a többi annyi különbséggel hogy kakilási ingerem volt vagy 5x elmentem wcre hogy nekem most kell de nem sikerült, az 1 héttel azelőtti CTGm meg kb egyenlő volt a nullával. Este lehuppantam az ágyra és éreztem valami furát, 3 perces fájásokkal indultunk, mire beértünk 1,5 percesek voltak és azt mondták 3 ujjnyira nyitva a méhszáj.. úgyhogy bármikor bármi lehetséges :)

2020. jún. 28. 21:09
 14/14 anonim válasza:
Nekem kedves mind a kettő szülésemmel kapcsolatban ez a dolog. Az elsőnél azt mondtam a páromnak, hogy én már nem tudok a szülésig kutyát sétáltatni többet. Séta közben többször keményedtem, és már fájdogált, és fáradtam is rendesen. Valóban így lett, még aznap éjjel megindult a szülés. A másodiknál, az utolsó hétre, szintén erős fáradtságot éreztem már, meleg volt, már nem tudtam jól aludni, és félálomban azon gondolkodtam, hogy reggel bemegyek, és szülni fogok, kész, elég volt. :) Aztán elaludtam. Kora reggel pedig elfolyt a magzatvíz. Nem mondanám, hogy tudtam, mégis valahogy a "női megérzés" működött. 37,5, és 38,2 hetekre szültem, mindkettő természetes úton.
2020. jún. 30. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!