Volt bármi "előjele", hogy szülni fogtok aznap?
A férjem minden reggel megkérdezi, hogy mehet-e dolgozni, vagy baráti összejövetelekre, anyósommal pénteken voltak temetésen, anyósom is rákérdezett, hogy szülünk-e ma, vagy még azért elmehetnek két órára a férjemmel... Őszintén kezd kicsit zavarni, mintha már sürgetni akarnának, vagy én nem is tudom. Persze, mindenki várja a babát meg a szülést, de hát könyörgöm, jön amikor jönnie kell. Első baba lesz, most vagyok 36+4 hetes, szerintem még bőven korai ezen aggódni, főleg hogy az égvilágon semmit sem érzek (néha kicsit szurkál a méhszáj/gát, de szerintem csak a baba nyomja, mert már lent van nagyon a doki szerint, de semmi görcs, semmi jósló, semmi kifejezetten fájdalmas élményem nem volt még, a nyákdugóval sem találkoztam eddig).
Ha mondjuk délután vagy este elindulna a szülés, lenne BÁRMI jele annak reggel, amiből én ezt előre tudhatnám? Eleve úgy gondolom, hogy az első szülés nem valószínű, hogy fél óra alatt lezajlik, bárhol is jár éppen a férjem, időben hazaérne, szóval nem értem őszintén ezt a parázást a dolgon.
Vagy én vagyok tapasztalatlan, és igazából vannak előjelei a dolognak, amire figyelnem kéne? Nálatok hogy volt? Én valamiért arra számítok, hogy csak úgy a semmiből elkezdenek fájások lenni vagy magzatvíz szivárogni, vagy esetleg a ctg-n mondják majd azt, hogy akkor maradjunk, mert indítják vagy valami, de nem gondolom, hogy valami csoda folytán rá fogok érezni, hogy igen, ez a mai nap lesz AZ a nap, ma inkább ne menjünk sehová...
Köszönöm előre is a tapasztalatokat!
Nálunk ugyanez volt hogy mikor fogok szülni.
Szülés előtt 5 nappal még a méhszájam 3000es volt, tehát teljesen zárt. Az a nap is ugyanúgy indult mint a többi annyi különbséggel hogy kakilási ingerem volt vagy 5x elmentem wcre hogy nekem most kell de nem sikerült, az 1 héttel azelőtti CTGm meg kb egyenlő volt a nullával. Este lehuppantam az ágyra és éreztem valami furát, 3 perces fájásokkal indultunk, mire beértünk 1,5 percesek voltak és azt mondták 3 ujjnyira nyitva a méhszáj.. úgyhogy bármikor bármi lehetséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!