Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pár hete szült anyukák! Ti...

Pár hete szült anyukák! Ti ereztetek mar így?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

4 hete volt császárom, 3. kisbabánk.

Már masodik babánal is 2 hettel a császár után annyira kívántam a szexet,hogy álmomban orgazmusom volt.

Most ugyan ez a helyzet de még hamarabb kezdődött.

Mart 2 x volt álmomban orgazmusom,pedig nehezen elvezek el szex kozben.

Nagyon furi helyzet 😀

Nektek is volt mar ilyen?

Próbálkozni nyilvan nem fogunk, csak kibirjuk ezt a rettentő hosszú 2 hetet. Na meg akkor tuti elmenne a kedvem a fajdalomtol. 😅

2020. jún. 25. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem friss dolog, de novemberben császároztak. Két hét után már én is megvesztem, álomban orgazmus stb. Teljesen normális, amit a szervezet akar. Muszáj kibírni, hiszen egy hasi műtéten estél át. A méhed, a hasfalad át van vágva, éppen gyógyul. Én sajnos csak 8 hétre rá tudtam kontrollra visszamenni, és alig vártam, hogy zöld utat kapjak :D
2020. jún. 25. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:
11%
Nem, mert 4 héttel szülés után nem volt időm aludni :DDD
2020. jún. 25. 08:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolso, nekem szerencsem van aldott jo babank van 😀
2020. jún. 25. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Áldott jó babám van, meg egy ördögfióka 2,5 évesem. 3 hete szültem. Még vérzek, a belső varrataim se estek ki, még most kezdenek helyre állni a terhesség alatt kialakult “gondjaim” mint aranyér, viszér. Egy tejcsárda vagyok, aki állandóan szomjas és többnyire éhes is.

Ettől függetlenül a napokban már éreztem, hogy alakul a libidóm (terhesség alatt nagyon ingadozó volt, de többségében a béka segge alatt), mire lejár a 6 hét remélem minden téren helyre állok.

2020. jún. 25. 09:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#1 nekem is álombabám van. Nyugodt, önállóbb és egészséges. Nem szoptatok (sajnos), így tényleg több idő van az eszemnek a szexen járnia :D
2020. jún. 25. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!