A gátmetszés mennyire fájdalmas? Saját tapasztalatokat kérlek tudnátok írni? Ettől félek egyelőre a legjobban.
Nekem nagyon fájt mindkétszer, hiába fájás közben csinálták. Az elsőnél pont láttam hogy a kezében a szike,várta a fájást,én meg tudtam, hogy most fog vágni, éscsak arra koncentráltam. Konktétan a vágás nem vészes, olyan mikor késsel megvágod a kezed. Abban a pillanatban nem fáj, utána csíp, éget, közbe a baba feje feszít szét belülről. A varrást két érzéstelenítővel csinálták, de így is majd leugrottam az ágyról. Napokig nemtudtam ülni csak úszógumin.
A másodikkal is úgy jartam,hogy pont mondta a szülésznő a dokinak,hogy sajnos gátmetszésre lesz szükség,adoki bólintott, azt még láttam,utána pont jött a fájás, majd a vágás, a következő nyomásra meg is letta baba. A varrást ekkor is rosszul viseltem, szívatták velem azt a gázt (magához a szüléshez nem kellett). Aznap még fájt odalent, másnap már meg sem éreztem, még wc-zni is tudtam már.
En sem vettem észre. Egyedül a hangját hallottam, ahogy sercent a bőr, majd a férjem úgy megszorította a kezem, azt hittem eltöri 😅
A varráshoz kaptam érzéstelenítőt, kívül 4öltésem volt, belül komplett matyóhímzés. Egyedül az fájt, másnaptól kb 1 hétig, mikor ültem le. Ülni simán tudtam, csak az a rogyasztó mozdulat. De az is elviselhető volt.
Ez az a dolog, amitől a legkevésbé kell félni szerintem. A tágulás az 1000x rosszabb. Mintha a csontok törnének. De nem akarlak megrémiszteni
Én észre sem vettem.
Viszont a varrást azt éreztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!