Mi ez a nagy mizéria a gátmetszés körül?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy ellenkeznek a gátmetszés ellen. Miért?2020. jún. 21. 06:54
21/25 anonim válasza:
Vagy pont ezek az ősasszonyok rinyálnak meg versenyeznek a közösségi médiában is, hogy bennük van az ősasszonyi erő a gátvédelemhez, simába kitolja a gyereket és ő majd jobban tudja mint az orvos, mit mer az hozzáérni szülés közben, az erőszakoló barom jól elrontotta a lehetőséget, hogy eldicsekedhessen a gátvédelemmel és ősasszonyi képességeivel.
22/25 anonim válasza:
Én is azt látom hogy az anyaság fokmérője lett a gátvédelem is kb mint a szoptatás és társai. 🙄 Egymasra licitálnak hogy kinek sikerült vagy akinek nem annak csak egy icipicikét kellett ám vágni. 🤏
23/25 anonim válasza:
22 akkor en nagyon szar anya vagyok, mert jó nagyot kellett vágni. Szerintem keresek egy csaszaros not és beállok mellé a sarokba 😀😀
24/25 anonim válasza:
Nem ne izgulj akkor te is kórházi erőszak áldozata lettél. 🥴 Micsoda barbár volt az orvosod de azt azért tudd hogy ha otthon szülsz vagy háborítatlanul akkor megúsztad volna a vágást hiszen csak ezeken múlik.
25/25 anonim válasza:
Mondjuk kiváncsi lettem volna ezt hogy oldják meg a nappalimban gatvedelemmel. 🤔🤔 most mondanám, hogy egy próbát megért volna, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!