Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátmetszésem volt 5hete ma...

Gátmetszésem volt 5hete ma mertem megnézni a helyét és nagyon megijedtem, hogy normális amit látok?

Figyelt kérdés
Kérlek segitsetek írjon akinek gátmetszése volt.Jövő héten megyek dokihoz.De addig kisem bírom.Azt látom,h.hüvelybemenetnél vagy egy nagy dudorom mintha annak eddig bennt kellett volna lennie nem fáj meg semmi de nem szép látvány.Mi a fene ez? Változik? Nektek milyen volt?
2020. ápr. 9. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Még be van duzzadva a helye valószínűleg. Normális
2020. ápr. 9. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanolyan volt, annyi h duzzadtabb, bár én már akkor megnéztem amikor hazajöttem a kórházból. Meg a szeméremajkamnál olyan volt mintha lerágta volna vmi egy kis részen (bocsánat de tényleg olyan recés lett). Nem vészes, de nem olyan volt előtte. Olyasmi nekem is volt a hüvelybemenetnél, nekem fentebb ment, de évek, most normálisan néz ki, de hát azóta eltelt 3 év.
2020. ápr. 9. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, igaz én nem néztem, csak a kezemmel éreztem. Változik, nem marad ilyen.
2020. ápr. 9. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha belül látod a huvelyen belül a bemenetnel, akkor az hólyagserv lesz, ha felül van, vagy végbélsérv, ha alul. Ezek nagyon gyakoriak szülés után. Több hónap, vagy akár év is míg elmulik. Intim torna segit sokat.
2020. ápr. 9. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hólyagsérvre esetleg hüvely fal süllyedésre tippelek.

Ráncos,recés a dudor?

2020. ápr. 9. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit látsz

A gátmetszésnél egy vart láthatsz ami lehet pocit duzzadt, de 5 hét után talán nem annyira

Benn repedtél?

Ha kilátszik valami aminek szerinted benn kellene lennie az valóban sérv

A hüvelyfalinsérv lehet húgyhólyagsérv vagy végbélsérv.

Nekem hólyag van egy pici

Kegel tornakornvissza tudom húzni félig, így aktívan csinálom

Nincs idegentest érzésem, szexben nem zavar

/ 6,5 hete szültem, doki nem fogad kontrollra/

Nekem közel volt a 2 szülésem.

Gátmetszés

1 alkalommal volt

Alig halvány világosabb vonal látszik, de 2.szülés e”lilőtt is érzékeny volt néha

2. Alkalommal nem volt, de icipicit repedtem / 1 öltés/

Erezni, de nem látni

Viszont szexuális aktusnál nem is érzem ezt sem, az előző van, hogy ég

2020. ápr. 9. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!