Császárom lesz és rettegek ?
3 nap múlva császárom lesz .
Egyreszt kozossegi oldalakon most egy anyukanak gyujtenek vért aki (nemtudom mi okbol)csaszar utan komába esett .
Masreszt a műtét elotti laborom is elkeszult ahol az protrobin es inr ertek elter .Az inr 1,4 es a leleten 1,3ig van a ref tartomany.
A fogadott dokim pedig semmit nem mondott rá.Pedig eddig nem féltem de most rettegek .:(
Szerintem semmi okod félni! Ez ma már egy 'rutin' műtét, Én is így szültem 6 hete.. bizony, Én is nagyon féltem, viszont baromi gyorsan történt minden, igazából 5 perc alatt kint is volt a kisfiam. A varrás része hosszabb, mint a 'lényeg'. Figyelni fognak közben téged is minden féle géppel, valakinek sajnos lépnek fel komplikációk, de pozitívan kell hozzáállni, és úgy hogy már pedig nálad minden a legnagyobb rendben lesz! :)
Sok sikert kívánok!!:)
Énis féltem.
De amikor eljött a nap felni sem volt időm kB 😂 az egész műtét kB 20p volt mindennel együtt.
Inkább az első felkelestol félj, az nagyon fáj :( és ez rutin műtét, ritka amikor van valami komplikáció, de ritka. Jó egészséget nektek ☺️
Az INR értéknek 2 alatt kell lennie. Az, hogy 1,3 vagy 1,4 senkit nem érdekel.
A természetes szülésről és a császárról is lehet mindig olvasni rémtörténeteket, de azért jó néhány ezer nő megszül komolyabb komplikáció nélkül.
Nem írom, hogy ne aggódj, mert úgyis fogsz ;)
Nem lesz semmi baj! Nyugi!
Jó tanács : az őrzőben NE mozgasd a fejed, és főleg NE emeld meg! Szörnyű migrént tudsz így elkerülni! Nekem nem sikerült...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!