Akinek a 36. héten közel 3,4 kg babát nézegettek a pocakban, végül időre szült, vagy korábban született a babója?
Szia!
Nekem pontosan a 36.dik héten az orvosom 3500g-ra becsülte a kisfiamat aki pontosan rá 2hétre 38.dik héten 3300g-mal és 55cm-rel meg is született természetes úton 7óra alatt.Elfolyt a magzatvíz,fájások 0!Infúzió és hopp kisfiam meg is volt!:)
1. "kisfiam"
37+6-on UH szerint 3600 gramm volt, a 40+6-on indították a szülést, 4400 grammal és 57 centivel született
2."kislányom"
Őt a 37+1-en csak 3301 grammra saccolták, a kiírt napon született (szintén indított szülés volt, ez terh,. cukor miatt), 3950 grammal és 56 centivel született.
Mind ketten 36-os fejkörfogattal születtek, sima szülés volt, EDA-val.
ÚTÁLOM AZOKAT A DOKIKAT AKIK TIPPELGETNEK
jah..az én kislányomat
a terhesség vége felé 5 kilósra mondták a dokik tapogatás alapján..
bár ultrahang szerint a 38 hetesen csak 2860 gr a becsülés.
és megszületett 3 hét múlva 3250 gr -mal.
HOL VOLT Ő AZ 5 KG -TÓL?..
NEVETSÉGESEK EZEK A SZÁMOLGATÁSOK
36héten fiú tipp:3800g volt :O 4570g-al született a 42héten és 61cm-el
lányomnál a 36héten 2800g volt a tipp, 41 hétre született 3530g-al és 57 cm-el
Szia!
Az én kislányomat a 36. héten 3,5 kg-ra de mondta a doki,40+5 napra szűltem 3160 gramm lett.
Sajnos hiába teszel fel ilyen kérdést, ebből semmiféle következtetést nem fogsz tudni levonni :(( A pici babád úgyis akkor jön, amikor eljött az ő ideje, és a súlya is csak becslés, nyugodtan számolhatsz +- fél kilóval!
Sok sikert a szüléshez és jó egészséget mindkettőtöknek! :))
Huhh, tényleg elképesztő, hogy mennyire eltérő lehet. Nekem a fiamat 2860 g-ra becsülték 36 hetesen, és a kiírt napon 4018 gr-mal hoztam világra.
A szomszédkámnak már ilyen nagyra becsülték, meg is sajnáltam szegény, hisz gondoltam akkor biztos lesz vagy 4,5 kg minima, de most már nem vagyok benne bizti!
A lényeg persze, hogy egészséges lesz! :) Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!