30 hetes vagyok félek hogy nem fogom tudni mikor kezdődik a szülés Már most sokat görcsöl a hasam mit csináljak?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 22:48
31/45 A kérdező kommentje:
Várnak
2020. jún. 9. 08:12
32/45 anonim válasza:
Próbálj megnyugodni jó kezekben vagy. Én túl vagyok egy koraszülésen, hidd el a dokik az utolsó percig megtesznek mindent hogy minél tovább bent maradjon a baba. Ha viszont mégis megszületik akkor sincs katasztrófa. Most annyit tudsz tenni hogy szigorúan fekszel és szeded a gyógyszereket.
33/45 anonim válasza:
Mikor mar egy jo ideje karomkodsz, es mindenkit, aki nem szul epp, elkuldenel az anyjaba, na akkor, es meg onnantol is tobb ora lehet. Eszre fogod venni.
34/45 anonim válasza:
Jobbulast, ha nem az a kamuzo kerdezo vagy, akire az iraodod alapjan tippelnek.
35/45 A kérdező kommentje:
Vajudoban vagyok
2020. jún. 9. 19:29
37/45 A kérdező kommentje:
Nem
2020. jún. 9. 20:18
38/45 anonim válasza:
Kamu, o az. Vajudoban van, aha, meg privatban siman lekiseri egy-ket valaszolival a nem letezo szuleset, ne vegyetek be.
39/45 anonim válasza:
Nekem is kezd furcsa lenni. Ha valoban vajudik valaki, az lesz a legkisebb baja, hogy vadidegeneknek minden lepeset leirja. Ez valami komoly mentalis bajt jelez szerintem... Oszinten sajnalom ezt a valakit... :(
40/45 anonim válasza:
Minimum honapok ota csinalja, mar kezdem kiszurni a kereseit. Mas temakban is irogat, kamu sztorikkal. En asszem olyan 6-8 honappal ezelott doltem be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!