Szerintetek mit csináljak? 30 hetes vagyok.
Szerintem is hívd föl,és ő ezen beszámoló alapján úgyis azt fogja mondani ha tudsz,biztos ami biztos alapon menj be.Szerintem korai lenne még a jóslókhoz is.
Az 1.babámmal mondtam a dokinak(anno) hogy mintha jósló fájásaim lennének.Azt mondta mit akarok én akkor,34hetesen szülni?!!
Szerintem ahogy a doki is javasolta,ha problémád van hívd őt azonnal.Nemhiába ajánlotta.Nyugodj meg ne gondolj mindjárt a legrosszabbra,30 hetesen még kicsit korai lenne ha kibújna az a babó...
Egyébként nem írtad ugyan de kisfiad lesz?
(megérzés)
12:37 es vagyok
Valahogy megéreztem,hogy kisfiad lesz:)
Tudod általában a fiúkkal szenvedünk meg mi kismamaák,valahogy velük nehezebb a terhesség.
Nekem is ugyan ilyen volt,keményedések,fájások,szúrások,rosszullétek...
A fiúk már csak ilyenek:)
Még ki sem bújtak de már tönkreteszik az anyjukat:))
Szia!
Igaz már beszéltél az orvossal, de azért holnap ha haza érsz légyszives írd le mit mondott.Én is amásodik babámat várom, hál istennek eddig probléma mentesen,kislány lesz és 22 hetes vagyok.A kisfiammal is probléma mentesen ment a terhesség, annyi volt hogay 8 nappal túlhordtam, indítottak, és végül sürgősségi csázsár kellett, mert a köldökzsinór a nyaka köré volt tekeredve 2szer és rossz volt a szívhangja.
Remélem minden rendben lsz, és jó egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!