Mellfajdalom nem múlt el a mensivel. Terhes elvileg nem lehetek. Mi lehet akkor?
Gyakran fajnak a melleim premensi időszakban, de Minidg on a. Tudom h aznap v másnap megjön h csökken v elmúlik a fájdalom érzékenység a cicikben. Most viszont egyáltalán nem akar alábbhagy i, pedig már napot verztrm, rendesen ahogy szoktam (nálam nem is szokott naon tovább tartani a mensi innentől csak barnazas mar). De a melleim nagyok, kemények és feszülnek,fajnak, de kegyetlenül, kicsit sem enyhült most. Felek, h vmi. Naon van, mert az egyik jobban faj és mert ez szokatlan. Terhes sajnos elvileg nem lehetek, mert mind 2 oldali petevezeték elzarodast állapított
Meg a doki amit nem tudott kinyitni, ezért azt mondta csak a lombik esélyes és raadasul a petevezetekek maguk is tönkre mentek azt mondta,kitágultak.szoval bár szeretnem hinni h vannak csodák, err orvosilag nem igazán van esély. De akkor mi lehet velem? Meg sose voltam mellvizsgqlaton nagyon felek mi lehet ez..
szia
ahogy írtad hogy állítólagosan nem lehetsz terhes én a helyedben mégis csinálnék egy teztet mert az anyukám barátnőjének is ugyanez volt de sikerült teherbe esnie. Szóval fel a fejjel nyumás a boltba és tesztelj
Hiszek benne hogy összejön a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!