Több napja késik a menzeszem, de ha szinte kizárt, hogy terhes vagyok, mi lehet a baj? 18/L
Figyelt kérdés
Késik a menzeszem. A terhesség esélye szinte 0, mert a barátommal mindig védekeztünk, és ezért nem tudok rájönni, mi a bajom. El akartam menni nőgyógyászhoz (első alkalom lett volna), de a szüleim nem vittek el, mikor meg a telefonszámát akartam elkérni, azt kaptam, hogy kisebb gondjuk is nagyobb ennél, pedig ha tudtam volna, elmentem volna magamtól, de most lettem 18. Úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok mint a menstruáció, mint a szüleim fontossági sorrendjének kérdésében.2014. júl. 19. 22:22
1/7 anonim válasza:
A rendelesre ha korhazba akarsz menni neten meg tudod nezni hogy kell idopont a teloszam is fent szokott lenni.
2/7 anonim válasza:
45 napig nem szoktak semmit csinálni (és nem is kell), utána is egyedi elbírálás, van, hogy megvárnak 60-at is.
A terhességet illetően szinte megnyugtató a "szinte kizárt", de mégis inkább tudj meg többet a dologról, párszáz Ft egy teszt.
3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem probléma, ha kimarad egy!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. júl. 20. 09:42
5/7 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz nem tudom mi köze a szüleidnek, kérsz időpontot az sztk-ban, vagy nézel egy szimpatikusa magándokit interneten (én is így tettem, sosem beszéltem meg ilyen jellegű problémáimat szüleimmel). Terhesség vagy van vagy nincs, olyan nem létezik, hogy "szinte kizárt", meg "majdnem biztos", hogy nem. Tessék lepisilni egy tesztet, az a biztos. Egyébként a nők felének nem áll be pontosan 28 vagy 30 vagy akárhány napos ciklusra a menstruációra, mielőtt hüvelygyűrűm lett volna, 8 éven át menstruáltam úgy, hogy vmikor 22. napra jött meg, vmikor 35-re. Teljesen természetes. Ha stresszes időszakom volt (pl vizsgaidőszak), akkor gyakran ki is maradt. Ha kizártad a terhességet, akkor egyelőre nincs miért aggódni, amennyiben 2. 3. alkalommal is kimarad, akkor azért tessék elmenni nődokihoz, függetlenül attól, hogy anyu és apu ad e telefonszámot.
6/7 anonim válasza:
csatlakozom az elobbiekhez. a szuleidhez meg azt szeretnem tanacsolni, hogy ne fuggj ennyire toluk! ne szolj nekik arrol, hogy orvoshoz mesz, ha egyszer meg akarnak benne gatolni. az egeszseged mindig fontosabb mindennel (amig gyereked nem lesz, mert akkor az o egeszsege lenne az elobbre valo). egyszer beszelgess el a szuleiddel, hogy az nem jarja, hogy letojnak teged.
7/7 anonim válasza:
Semmi baj 18 évesen még ha késik, vagy elmaradna egy, felnőtt nőknél is előfordulhat ilyen.
Akik pedig szeretnének a szüleidtől elfordítani, azokra ne hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!