Wikesz kérdése:
14napja késik a menzeszem! 3nappal ezelőtt csináltam tesztet ami negatív lett sajnos! Nem védekezünk! Azt hozzá teszem, hogy soha nem szokott késni! Lehetek terhes? Várom a válaszokat! Köszi!
Figyelt kérdés
Késik a menzeszem2013. aug. 25. 12:17
1/18 anonim válasza:
Egy tesztet csináltál csak?
Na mindegy, ha pozitív, ha negatív azonnal menj el orvoshoz:
ha terhes vag, akkor azért, hogy minél előbb elkezd a terhesgondozást (már 6-7 hetes is lehetsz).
Ha pedig nem vagy terhes, akkor azért menj, hogy kivizsgáljon. Nehogy valami nagyobb baj legyen.
De esküszöm, nem is értem, hogy 14 napos késéssel mire vársz?
2/18 anonim válasza:
Gratulálok, 14 napos késéssel védekezés nélkül több mint valószínű hogy terhes vagy! :) Remélem hogy terveztétek a babát....
3/18 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a nőgyògyàszhoz!Nem csak 1tesztet csinàltam,ezèrt nemis értem,hogy mièrt negatívak a tesztek!:( Ennek ellenére lehetek az??
2013. aug. 25. 12:47
4/18 anonim válasza:
A kérdésem csak az, hogy akartok gyereket? Ha igen, akkor nagy eséllyel lehet örülni :) Ha nem, akkor miért nem védekeztek?
5/18 anonim válasza:
Igen, ennek ellenére lehetsz az
6/18 A kérdező kommentje:
Egyértelműen akartuk,persze!:)De akkor miért nem mutatja ki a teszt??
2013. aug. 25. 13:50
7/18 anonim válasza:
Véletlenül se csinálj még egy tesztet!!!
Nőgyógyászhoz meg eszedbe se jusson elmenni!!!!!
8/18 anonim válasza:
bnőmnek közel egy hónapot késett, mire csinált tesztet, és pozitív lett, persze ők nem tervezték. mindenképp menj dokihoz, ő tud csak pontosat mondani.
ha pedig sikerült, akkor sok boldogságot és egészséget!:) hány éves vagy egyébként?:)
9/18 A kérdező kommentje:
25éves vagyok!:) Igazibòl én nagyon remélem hogy terhes vagyok!:)Mindenképp megyek dokihoz,holnapra kaptam időpontot!A jò kívánságaidat pedig nagyon köszönöm!:)
2013. aug. 25. 15:01
10/18 anonim válasza:
Jajj de jó lenne akkor...
Mé nem gratulálok, de holnap szólj, hogy mit mondtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!