Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek a jelek azt jelzik, hogy...

Ezek a jelek azt jelzik, hogy hamarosan szülök?

Figyelt kérdés
38 hetes 3 napos kismama vagyok és tegnap reggel óta először éreztem azt, hogy lennt a hüvelyem fáj. Ülésnél,fekvésnél érzem a legjobban, mint mikor menstruálok.Az alhasamra és a derekamra is sugárzik fájdalom. Sokat forgolódok éjszaka, meg azért már a combomat, bokámat is érzem de nem vizesedek. A melleim kezdtek el még fájni és szorulással küzdök sokat. Első babát várom, így izgulok mik lehetnek ezek a jelek.
2020. máj. 31. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem van még időd bőven, nekem is ezek vannak a 38. héttől, kivéve hogy szorulásom sose volt. Egyébként meg szülés előtt a hasmenés lesz jellemző.

39+5 hkm

2020. máj. 31. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahhh ezek nekem is voltak. 40+3-ra szültem. De persze ez azt jelenti hamarosan szulsz. 38 hetesen a hamarosant nem tudod elkerülni 😀
2020. máj. 31. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szintén zenész

41+1szültem

Fiamnál semmi

39+6 indult

2020. máj. 31. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Igen. 38hetesen megszültem. Ilyen tünetekkel. Plussz pisilni nem tudtam aznap
2020. máj. 31. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:

38+6 napos vagyok, 36 hét óta egy ujjnyira nyitva. Most már 3 napja húzza a görcs a fenekem, lábaim éjjel nappal random, egy-egy óra másfél óra erejéig jóslózgatok, a szorulást felváltotta a hasmenés. Étvágyam zéró, hol émelygek, hol szédülök. Aludni nem tudok, egyszerűen kipattan a szemem 1,5 óra alvás után és csak forgolódok órákat.

És várok. Mert semmi konkrét csak ezek a csipkelődő fájások. Aztán lehet a következő pillanatban, ha felállok a kanapéról elönt a magzatvíz de lehet hogy még egy hét múlva is itt fogok nyűglődni. Ez benne a legrosszabb.

2020. máj. 31. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Szülést jeleztek?
2020. jún. 6. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:
mikor szültél végül,kérdésed ki irása után?
2022. febr. 17. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!