Szülés előtti napokban milyen hangulatotok volt? Levert vagy energikus? És amikor tudatosult bennetek, hogy eljött az idő, akkor pánik, vagy inkább boldogság, hogy hamarosan kezedben a pici?
Nekem sem volt semmi extra előtte, nem éreztem hogy na hamarosan itt az idö...
Este 9 körül éreztem belül egy pukkanást , elfolyt a magzatvíz és menni kellett. Féltem nagyon. Volt is mitől...
Az első szülésem előtti napokra nem igazán emlékszem, de amikor elkezdtek jönni a fájások, akkor eléggé féltem, de közben izgultam, nem tudtam mi vár rám, milyen lesz stb.
Másodiknál a végefelé fáradt voltam, álmos állandóan. Viszont eléggé bepánikoltam amikor délelőtt közölte az orvosom, hogy délután találkozunk a kórházban mert indít, és ma szülünk. Hazafelé a kocsiban örültem is, meg sírtam is, meg ideges is voltam, meg úristen nemsokára nagyon fog fájni stb. Nagyon nehezen viseltem ezt a terhességet, már nagyon túl akartam lenni mindenen, de azért az a mondat hogy "ma szülünk"...hááát...meg kellett barátkoznom vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!