Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki szülés elött vért kapott?

Figyelt kérdés

Nekem annyira lement a hemoglobin szb szint hogy venás vasat kapok egy héten át .

Viszont másfélhét és császárom lenne ,a doki azt mondta maximum elötte kapott vért ,ettől picit megijedtem senkitől nem hallottam még olyat hogy szules elotti nap kapjon vért.

2020. máj. 26. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem ez nem normális, hogy ennyit kattogsz, a vason, hemoglobinon, legalább a tizedik kérdésed jön szembe két hét alatt. A vashiány egy jól kezelhető dolog, nem lesz semmi bajotok! Ha kapsz vért, akkor kapsz vért, abból sem lesz bajod. Szülés előtt tényleg nincs más amivel el tudnád magadat foglalni?
2020. máj. 26. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a 6 vagy 7.vas injekciónál tarthattok, valamelyik nap írtad, hogy az 5. túl vagy és az orvos vérképet néz majd ha lement a 10 napos kúra.Amíg nincs meg a vérképed ne pörögj ilyenen.Táplálkozz vasban gazdagon (ennyit tehetsz).Amúgy semmi baj nem lesz akkor sem ha vért kapsz, ettől nem lesz bajod.
2020. máj. 26. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jól bevizsgáltak a donor vérek. Ne aggódj. Inkább kapjál, mint ne és baj legyen.
2020. máj. 26. 15:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi első kérdésem itt eddig 😁
2020. máj. 26. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiszi a piszi.
2020. máj. 26. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!