Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után hogy zajlik a...

Szülés után hogy zajlik a szoptatás az osztalyon kell szoptatni a többi anyuka előtt vagy ez ilyenkor hogy van első babat varom?

Figyelt kérdés
2020. jan. 7. 23:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A szobádban, az ágyon szoptatsz. Mi csak ketten voltunk a szobában, illetve egy fallal elválasztva még 2 anyuka. Aki velem volt, már a 3. babáját szülte, én meg az elsőt, nekem sok hasznos tanácsot adott, nagyon aranyos volt.
2020. jan. 8. 00:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyágyas szobát kértél, akkor előfordulhat, hogy más is lesz a szobában, igen.
2020. jan. 8. 00:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Újszülött szobán a többi kismama mellett tudsz szopiztatni. Nincs erre külön helyiség. Én pl. kicsit szégyenlősebb vagyok, de ott csöppet sem érdekelt, hogy ki mit lát meg, nem is lett volna időm mindig elmenni, mert folyton szopizni akart, plusz nem is engedik ki mindenhova a babákat. Ott szerintem már nagyon sok szoptató anyukát láttak. :D Szülés után (ha sima szülés volt, és minden rendben) visszahozzák hozzád, és már akkor is mellre lehet rakni. Nálam ekkor már senki sem volt bent. Jó kis időszak volt... legalábbis én annak éltem meg. :D
2020. jan. 8. 00:05
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Mivel szinte egész nap mellen vannak a babák, mire hazaérsz, már az lesz fura, hogy fel kellene öltözni mások előtt. 😄
2020. jan. 8. 01:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ott mindez természetes! Senki nem téged fog nezni, mindenki a saját babájával fog foglalkozni.
2020. jan. 8. 06:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a többi anyuka elött.
2020. jan. 8. 10:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az apáknak reggel 9tôl este 9ig folyamatosan van látogatási joguk. 3 ágyas szobák vannak. Úgyhogy nem csak a szobatársak, hanem idegen férfiak elôtt is szoptattunk. De ilyenkor mindenki el van foglalva a saját nyûgével. Nem eszik, már megint eszik, megint mellre akar kerülni de nem is szívja. Jesszus, szívja de nagyon fáj. Olyan utófájásaim voltak, hogy azt hittem, van bent még egy gyerek, akit meg kell szülnöm. A legutolsó gondolatom volt, hogy ki mit lát.
2020. jan. 8. 10:46
 8/13 khniki ***** válasza:
Kórháztól függ.
2020. jan. 8. 10:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hat igen. Ezert sem mennek olyan kórhazba szülni, ahol fű-fa-virag bejöhet a kórterembe. Az engem is frudztralna. Ezert is örülök, hogy a St Imrébe nen lehet a kórtermekbe bemaszkalni a latogatóknak.
2020. jan. 8. 12:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
*FRUSZTRÁLNA
2020. jan. 8. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!