Ha gyors szülésed volt, mesélnél róla? Hanyadik terhesség volt? Sikerült beérni a kórházba?'hogyan zajlott? kiváncsi vagyok.
3.at várom, 1.baba 4 óra alatt lett meg, 2.baba 2,5 óra alatt. Remélem azért most is beérünk a kórházba majd.
2020. máj. 26. 13:32
1/5 anonim válasza:
Igaz nem sajátom, hanem barátnőmé, remélem nem gond, hogy leírom.
Első babáját 2,5 óra alatt szülte meg a kiírt napon. A másodikat otthon fél óra alatt. Este mikor elaltatta a nagyot olyan furcsa derékfájása volt, de csak arra gondolt, hogy sokat görnyedt a kiságy mellett, és lefeküdtek aludni. Kis idő múlva arra kelt éjszaka, hogy tolófájásai vannak, a mentő sem ért ki, így a férje vezette le a szülést a diszpécser telefonos segítségével. Szerencsére mindenki egészséges, a szülők kisebb sokkját leszámítva. 39. hetes volt akkor. Azt mondta a dokija, hogy ha akarnak 3. babát is, akkor csak programcsászár jöhet szóba.
Remélem Ti beértek majd a kórházba, vagy legalább a mentő kiér időben. Jó egészséget nektek :)
2020. máj. 26. 13:48
2/5 anonim válasza:
Szia. Az első kislányom röpke 2 óra alatt született. Előzmény, hogy én kórházban voltam. Méhszáj a 30.héten kezdett kinyílni, majd a 33.héten kórházba kerültem. Ekkor kb 2 ujjnyira voltam nyitva. Majd így voltam talán 2 hétig, 36.hét körül már 3 ujjnyira voltam nyitva. 37+4 hetesen folyott el a magzatvíz délután 5-kor.fél 6 fele volt ctg, talán 1 értekelhető fájással 30 perc alatt. 6 körül kaptam a beöntést, mondták, hogy tartsam ameddig bírok, majd zuhanyozzak le. onnantól nagyon felgyorsultam a dolgok, egyből kb 3 perces fájások jöttek. Férjemnek 19:02-kor írtam smst,ekkor akart a nővérke ctg-t csinálni, kérdezte nincs e kakilos érzésem, mondom de van, megvizsgált és mondta hogy megyünk szülni.Lányom 2 nyomásra 19:11kor született meg. Szerintem ha itthon vagyok és itthon folyik el a magzatvizem be sem érünk a kórházba.
2020. máj. 26. 14:16
3/5 anonim válasza:
Első baba 3 óra 19 perc alatt, de most már tudom, ment volna gyorsabban is, csak féltem a kitolásnál rendesen "beleallni" a fajasokba, a kitolási szakasz így 2 óra lett.
Silent labour - ben voltam, semmi fajasom nem volt, negyed órával a magzatviz elfojas után kezdődtek, egyből 2-3 percesek. A víz elfolyas után egy órával vizsgáltak a kórházban, akkor teljesen ki voltam tagulva, azonnal szuloszobaba iranyitottak
Mondták hogy a következő valószínűleg még gyorsabb lesz, készüljünk hogy azonnal indulni kell majd :)
2020. máj. 26. 14:17
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Kicsit izgulok, 45 km a kórház. Remélem ha beindul a szülés, egyértelmű lesz, nem pedig összevissza fájások.
2020. máj. 26. 15:33
5/5 anonim válasza:
Szia! Én a 38. héten szültem, előtte voltam kórházban 3 napot, de feleslegesen. Hazajöttem saját felelősségre péntek este, másnap pörögtem végig ahogy szoktam. Vasárnap hajnal 2-kor kimentem a wc-re, majd egy pukkanás.. :) Megpróbáltam visszafeküdni, de valami nem volt jó, keltettem a páromat és fél 4 előtt indultunk a kórházba, ami olyan 50 km-re van tőlünk. Negyed 5 előtt pár perccel már a szülőszobán voltam és 5:20-ra megszületett a kislányom. Első baba. :) Könnyű szülést!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!