Elképzelhető, hogy ha nem adtam pénzt az ügyeletes orvosnak, akinél szültem, akkor legközelebb hátrányos helyzetben leszek emiatt?
Ráadásul most körzet szerint van a terhesgondozás, és pont ahhoz a dokihoz tartozom, akinél szültem és nem "háláltam" meg a munkáját. Szeretnénk majd még egy babát, de félek hogy
nem úgy áll majd hozzám ahogy kellene, és következményei lesznek. Nem mindegy pl. egy UH-n mit vesz észre és mit nem, stb. Arról nem is beszélve, hogy legközelebbi szülésemnél is lehet ő az ügyeletes. Volt valaki ilyen helyzetben?
Egyáltalán nem gond, hogy nem fizettél. Nem szokás az ügyeletes orvosnak fizetni.
Egyébként meg nem is fog Rád emlékezni, mivel nem jártál hozzá rendszeresen és men tudják ők megjegyezni ezt a sok arcot. Nagyon sok nő szül nála, 1 nap is akár többen. A fogadott doki azért más, mert vele Valamiféle "kapcsolat" alakul ki. Ő megismerne, de ez esetben ne aggódj. (Véleményem szerint, ha ügyeletben szültél, ő sem várná el a pénzt)
Szia,szerintem se aggódj emiatt.Terhesgondozásra ahhoz jártam aki épp ott volt,mivel van vagy 3-4 ügyeletes doki.Szülni szintén az ügyeletes kis rezidensnél szültem,majd hazaengedésem előtt is ő vizsgált meg és abszolút nem láttam rajta hogy "várna" valamit is.Mi is szeretnénk még egy babát,és ha véletlenül megint ő lenne,akkorra már biztosan doktor lesz belőle :-)
Én nem aggódom,élvezd a babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!