Császárom lesz és nagyon félek ,mennyire fájdalmas?
Faros baba a dokim csaszarozni fog 1 héten belül😌Mar van 1 lanyom ,ő termeszetes uton jott ,hosszu volt a vajudas de akkor nem csak utana 2 héttel lett komplikáció.
Most félek hogy mi lesz hogy esetleg belehalok és a lanyommal mi lesz 😌Illetve hallottam hogy csaszar elott adnak oxitocint hogy beinduljon 1,2 orara ezt a dokim nem emlitette..
Az oxira kérdezz rá. Sztem jó az ha kapsz. Vajúdhatsz és van egy kis átmenet.
Ne idegeskedj. Nem életmentő császár lesz. Nem lesz baja a babának. Valószínűleg neked sem. A legfontosabbak hogy fejben is felkészülj és tájékozódj. Ajánlom a császárvonal appot és fb csoportot. Ott a hegkezelésről, első felállásról és még sokmindenről kapsz hasznos infót.
Maga a műtét fájdalommentes volt. Én felemeltem a fejem utána, nem kellett volna, migrénem lett. Az első felállás nem volt kellemes, de ki lehet bírni.
Én a természetes szüléstől félnék, nekem az az ismeretlen 😅
Oxitocin injekciót kaptam utána, hogy segítse a méhöszzehúzódást.
Ne aggódj, minden rendben lesz.
Bocsi ez offer de ez az emoji 😌 nem az amire te gondolsz es teljesen mas hangnemet ad annak amit irsz. Te ezt keresed: 😔
Egyebkent ne parazz rendben leszel.
Igyál sok vizet utána, az segíti a regenerálódást. És sétálgass már a kórházban is amennyit az erőd enged.
Vannak akik jobban élik meg, van akinek nehezebb a felépülés. Én nem éltem meg rosszul. Persze ahogy a többiek is írták az első felállás meg az ágyban való helyezkedés utána egy darabig nehézkes, de a baba kellően le fog kötni, hogy ne erre helyezd a hangsúlyt. Minden rendben lesz meglátod!
Koszonom a valaszokat probalom nyugtatni magam .😁😊
Annyi "panaszom"van ami miatt izgulok hogy én olyan verszegeny lettem terhesen (vas tabletta mellett)hogy a terhesseg 30.hetétol kaptam 10 db injekcios vasat .Az valamennyit segitett de még igy is igy indulok 😔
Farosnal mar csaszaroznak???
Nahat!
Ez nekem nagyon uj dolog.
De miert? Miert nem forditja be a babat? Sokkal egyszerubb lenne. Es nem is nagy macera.
Nekem 38 heten forditotta be a babat lefele a doki elotte vagy 30 percet nezte az UH h mi merre van majd kintrol a hasamat nyomkodva attolta lefele. Igaz eleg kellemetlen volt de megerte mert a baba ugy maradt. Rendes huvelyi szulesem volt utana.
Fordítani csak ritkán és ebben jártas ember szokott.
Nem veszélytelen, sokszor sürgősségi császár a vége.
Kitartás, nem lesz semmi bajod a császár alatt.
Utána nem könnyű sajnos. De így biztosan egészséges babát vesznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!