Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárom lesz és nagyon...

Császárom lesz és nagyon félek ,mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés

Faros baba a dokim csaszarozni fog 1 héten belül😌Mar van 1 lanyom ,ő termeszetes uton jott ,hosszu volt a vajudas de akkor nem csak utana 2 héttel lett komplikáció.

Most félek hogy mi lesz hogy esetleg belehalok és a lanyommal mi lesz 😌Illetve hallottam hogy csaszar elott adnak oxitocint hogy beinduljon 1,2 orara ezt a dokim nem emlitette..

2020. máj. 19. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Az oxira kérdezz rá. Sztem jó az ha kapsz. Vajúdhatsz és van egy kis átmenet.

Ne idegeskedj. Nem életmentő császár lesz. Nem lesz baja a babának. Valószínűleg neked sem. A legfontosabbak hogy fejben is felkészülj és tájékozódj. Ajánlom a császárvonal appot és fb csoportot. Ott a hegkezelésről, első felállásról és még sokmindenről kapsz hasznos infót.

2020. máj. 19. 20:16
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Programcsászárral született a fiam. Műtét után kaptam oxitocint, hogy segítse a méh összehúzódását, majd másnap még egy adagot. Természetes, hogy aggódsz, de "pillanatok" alatt meglesz, és nem lesz semmi baj, sem veled, sem a babáddal. :) Az első felállás nem lesz kellemes, de alapvetően kibírható. Arra figyelj, hogy a kötelező fekvésidő alatt ne emelgesd a fejed, mert migréned lehet az érzéstelenítő miatt. Gyors felépülést és kellemes babázást! :)
2020. máj. 19. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Maga a műtét fájdalommentes volt. Én felemeltem a fejem utána, nem kellett volna, migrénem lett. Az első felállás nem volt kellemes, de ki lehet bírni.

Én a természetes szüléstől félnék, nekem az az ismeretlen 😅

Oxitocin injekciót kaptam utána, hogy segítse a méhöszzehúzódást.

Ne aggódj, minden rendben lesz.

2020. máj. 19. 20:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az epidurál nem fáj, a műtétből semmit nem fogsz érezni. A fejed tényleg ne emelgesd majd mert migréned lehet és ne lepődj meg ha hidegrázásod lesz. Szívószál vagy sport kupakos üveg legyen nálad mert egy poharat is nehéz lesz megemelni az első nap. Az első felállás elég fájdalmas, olyan volt mintha minden belső szervem ki akarna esni. Az oldalt fekvés, forgolódás, felülés is nehéz lesz. A pisilés csípni fog. Én minden reggel kaptam oxit plusz 6 szem fájdalomcsillapítót egész napra elosztva. Minél többet mozogsz annál jobb lesz! Komolyan! 2 hétig vérhigítót kellett adnom magamnak. Jó nedvszívó betétet vigyél magaddal plusz hasleszorító bugyit. Én az eldobható bugyit nem javaslom mert nem egyszerű alsóneműt sem cserélni viszont betétet egyszerűbb. Egyenlőre ennyi jutott az eszembe.
2020. máj. 19. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

Bocsi ez offer de ez az emoji 😌 nem az amire te gondolsz es teljesen mas hangnemet ad annak amit irsz. Te ezt keresed: 😔

Egyebkent ne parazz rendben leszel.

2020. máj. 19. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igyál sok vizet utána, az segíti a regenerálódást. És sétálgass már a kórházban is amennyit az erőd enged.

Vannak akik jobban élik meg, van akinek nehezebb a felépülés. Én nem éltem meg rosszul. Persze ahogy a többiek is írták az első felállás meg az ágyban való helyezkedés utána egy darabig nehézkes, de a baba kellően le fog kötni, hogy ne erre helyezd a hangsúlyt. Minden rendben lesz meglátod!

2020. máj. 19. 22:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat probalom nyugtatni magam .😁😊

Annyi "panaszom"van ami miatt izgulok hogy én olyan verszegeny lettem terhesen (vas tabletta mellett)hogy a terhesseg 30.hetétol kaptam 10 db injekcios vasat .Az valamennyit segitett de még igy is igy indulok 😔

2020. máj. 19. 23:44
 8/9 anonim ***** válasza:
15%

Farosnal mar csaszaroznak???

Nahat!

Ez nekem nagyon uj dolog.

De miert? Miert nem forditja be a babat? Sokkal egyszerubb lenne. Es nem is nagy macera.

Nekem 38 heten forditotta be a babat lefele a doki elotte vagy 30 percet nezte az UH h mi merre van majd kintrol a hasamat nyomkodva attolta lefele. Igaz eleg kellemetlen volt de megerte mert a baba ugy maradt. Rendes huvelyi szulesem volt utana.

2020. máj. 20. 06:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Fordítani csak ritkán és ebben jártas ember szokott.

Nem veszélytelen, sokszor sürgősségi császár a vége.

Kitartás, nem lesz semmi bajod a császár alatt.

Utána nem könnyű sajnos. De így biztosan egészséges babát vesznek ki.

2020. máj. 20. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!