Szerintetek melyik kevésbé fájdalmasabb, a természetes szülés vagy a császározás?
Maga a szülés a császárnál, az utána következő napok a hüvelyi szülésnél.
Egyik szülés sem jobb a másiknál. (vagy talán a hüvelyi kicsit jobb, de vannak ettől eltérő vélemények is)
Egy ismerősöm mindkettőt "kipróbálta", és szerintem a császár sokkal rosszabb volt. De olvastam más történeteket, volt, aki szerint a császár jobb.
Részemről mindegyik borzalmas lehet, de még nem tartok ott.
A természetes szülés rövid idő alatt nagy fájdalom, utána gyors gyógyulás.
A császárnál kisebb a fájdalom, de napokig szenvedsz utána, és lassan gyógyul.
Szerintem attól függ, hogy ki melyik verziót viseli nehezebben.
én császáros voltam, 1 nap fájt, de akkor is elég volt a nurofen, nem szenvedtem utána semmit. Nekem mondjuk program császárom volt, a sürgősséginél más a helyzet.
Szóval inkább úgy kérdezd, a term.szülés vagy a program császár.
Csak látni láttam a term.szült anyukákat, hát, nem irigyeltem őket (ők engem annál inkább)
Nekem minkettőhöz volt szerencsém. Első program császár
Második természetes.
Hát mind kettőnek jó és rossz oldala.
A hüvelyinél azért másnap már tipp topp voltam. De veszettül fájt.
A császárnál azért marha nehéz volt a babát itthon ellátni, nem fájt annyira még is sokkal rosszabbul bírtam. Nem is tudom ezt így elmagyarázni.
Én ha választhatnék ( persze nem lesz több baba) a hüvelyit választanám. Csak úgy nem vágatnám magam, pusztán azért mert félek h fájni fog.
Én rettegek a császártól.
Két sima szülésem volt. Akkor és ott fájt,de már rá két órára mentem ki pisilni saját lábon. Nem akarnék sose császárt. Másodiknál még csak fáradt se voltam. Simán fel alá mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!