A vajúdás olyan érzés, mint a legfájdalmasabb menstruációs görcs?
Nekem nem volt rosszabb. Lényeges, hogy felkelhetsz, mozoghatsz-e közben, vagy feküdnöd kell, utóbbi esetben sokkal rosszabb.
A legvégén a tolófájások tűnnek kibírhatatlannak, de az meg nem sokáig tart.
Az első egy-két összehúzódás igen.
Aztán fokozódik, az ereje és a hossza is. Ez egyénenként és szülésenként változik, hogy ki mennyire érzi fájdalmasnak.
Vigasztaljon, hogy minél erősebb, annál hamarabb meglesz a baba. :)
4. Vagyok.
Nekem a vajúdás volt nagyon fájdalmas, de átlagnál rövidebb. Viszont a tolófájásokból szinte semmit se éreztem, mikor végre lehetett nyomni, úgy megkönnyebbültem, hogy nem fájt.
Nincs két egyforma szülés.
Csak h valami biztatot mondjak
Nekem rovid es gyenge a mensim :-)
A vajudas ellenben magyon lassu es nem igazan fajdalmas volt
Vagyis amolyan kellemetlen gorcs de nem mondanam h fajt nagyon
A legvegen az utolso 10-20-30 perc volt rosszabb de az is elviselheto volt
A kitolas meg mar majdnem nyaralas szamba ment :-)
Kinek milyen a menstruációs fájdalma... Egy délelőttön át ahhoz tudtam volna hasonlítani (pedig az sem gyenge nekem), majd az utolsó 3-4 órában szinte csak fetrengtem a fájdalomtól és kb. a világomat nem tudtam. Akkor már átmászni is alig bírtam a labdára, nemhogy megmaradni rajta vagy sétálgatni.
Van, aki megússza egy nehezebb fél órával, a többi pedig csak kellemetlen neki. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!