A vajúdás olyan érzés, mint a legfájdalmasabb menstruációs görcs?
Az eleje olyan volt...
Aztán meg kb. a százszorosa. Hasonlítják a vesegörcshöz is, hát nekem az is volt már többször, de össze se lehet mérni. A vajúdás SOKKAL fájdalmasabb. Mondjuk én végig kaptam az oxitocint (indított szülés volt).
Az elején a magas vérnyomásom miatt rettenetesen fájt a fejem, és mikor mondtam a szülésznőnek, mosolyogva közölte, hogy pár óra múlva már nem fogom érezni a fájdalmat. Órákkal később, amikor már erős fájásaim voltak, rákérdezett, hogy fáj-e még a fejem, és csodálkozva néztem, hogy "mi az a fejfájás?" - ehhez képest, amin most megyek keresztül éppen.
17#-es
Nekem tetszett😁 bàr én sem làttam farkast😆
Utolsó,ment a zöld kéz😉
Mivel nekem az a fetrengős,hànyos, ügyeletes orvos kihìvós menstruàciós görcseim voltak mindig, a szülés sem fàjt sokkal jobban. Kb a kitolàs előtti félóra volt talàn rosszabb egy kicsivel. No meg az amikor letépte az orvos a méhlepényt. Az fàjt a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!