Kicsi a babám? Valakinek hasonló ertekek?
Sziasztok. Ma vagyok 39+5.
Ultrahang adatok
Bdp 94 mm
Ac 315
Fl 73
32 het 3 naposan
Bpd 84 mm
Ac 288
Fl 68
Szerintem marhara keveset nott azota. Es sokat mocorgott ultrahangon. Nem lehet hogy elmertek?
Elvileg a feje annyira lent van aramlast alig tudtak nezni.
Kereken 3 kgra becsultek. Nagyon keves. Placenta 2-es. Aramlas jó.
Kinek voltak hasonlo eredmenyek 39-40 hetesen?
Koszi csajok!!
Közben megtalaltam az elozo terhessegem alatt mert adatokat.
41 het 2 nap: bpd 97mm Ac 318 mm fl 75 mm
3068 ra becsulte a gép 6 nappal kesobb szuletett meg 3800gr es 55 cm
Szoval kb most is ekkora babara szamitunk
Az uh csak egy becslés a súlyát illetően. 1 teljes kilót is tévedhet. 3 kg nem kevés.
2,5-4,5 között teljesen normális. De ha ettől kisebb vagy nagyobb valaki az sem jelent semmit. Nem ettől függ az egészsége.
Nekem olyan adatom van, hogy 32 hetesen Fl 59, bpd 84, AC-t nem tudom.
38 hetesen bpd 92, fl 72, becsült súly 2900gramm.
A 38 hetes vizsgálat napján késő délután meg is született, 34cm-s fejjel, és 2600grammal/48cm-vel. Ő végig kisebb volt a pocakban.
Másik gyerkőc 34+1 hetes adatom van, BPd 91, FL 65, 39+1 Bpd 98, Fl 72. becsült súly 3400gramm. Ő 39+2-n született, 35cm-s fejjel, 3050gramm/50cm.
Na lanyok. Vegeztem. Sejtettem hogy el lett merve!!! Nem is kicsit.
Bpd 94 mm valoban.
Ac 350 mm!!!!! Nem 315. Sejtettem h ott valami nem jo!!!
Fl : 77 mm. Es amúgy elirtam mert nem 73 volt hanem csak 72.
Na.. Igy a sulybecsles 3562 gr. Es tiszta kover feje van, visszahajlott a hája a nyakanal meg a hátán szoval lehet meg nagyobb is.
Bármelyik percben jöhet a baba? Majd írd meg mekkora lett!
Könnyű szülést kívánok!
Azt mondta a hölgy, hogy nincs meg beekelodve, szerinte akar meg egy hetig is bent maradhat. Kerdeses hagyjak e tulhordani a virus miatt. Holnap megyek nstre majd jelzek mit mondott a doki:)
Koszi:)
Sziasztok! Meg mindig semmi. Volt amniom, naponta nst.
Szerintem megvarjak a 40+7 napot :(( semmi jele hogy beakarna indulno, viszont a mehszaj ertekem 2111 volt 2 napja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!