Vashiány? Valakinek hasonló értékek?
34 hetes vagyok és egyre fáradékonyabbnak érzem magam, sokszor úgy érzem, ülni se tudok, mintha szapora lenne a pulzusom. Megnéztem az eddigi leleteimet és eléggé megijedtem.
18. héten ezek voltak az eredmények:
vörösvértest:3,72 normál 3,90-5,30 lenne
Hemoglobin: 119 normál 120-157 lenne
26. heti vérképem a következő:
vörösvértest: 3,23
Hemoglobin: 107
Hematokrit: 30,9
Most vagyok 34 hetes és aggaszt ez az érték. Tudom, hogy terhesség alatt vérszegénység alakulhat ki, orvosom szerint ez a lelet megfelelő! Azt mondta, akkor lenne gond, ha a hemoglobin értékem 100 alá menne. Itt vagyok 34 hetes és a legutolsó labor a 26. héten készült, ahol a hemoglobin már csak 107 volt. Kicsit aggaszt, vajon most a 34. hétben milyen lehet a vérképem. Elkezdtem 5 napja szedni Feroglobin b12 vitamint, ezt ajánlották a vashiányra. Tehetek még többet, Plusz minden nap terhesvitamint szedek. Én elviselem a fáradékonyságot, a babám miatt aggódok. Volt valakinek hasonló értéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!