Kicsi a babám? Valakinek hasonló ertekek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma vagyok 39+5.
Ultrahang adatok
Bdp 94 mm
Ac 315
Fl 73
32 het 3 naposan
Bpd 84 mm
Ac 288
Fl 68
Szerintem marhara keveset nott azota. Es sokat mocorgott ultrahangon. Nem lehet hogy elmertek?
Elvileg a feje annyira lent van aramlast alig tudtak nezni.
Kereken 3 kgra becsultek. Nagyon keves. Placenta 2-es. Aramlas jó.
Kinek voltak hasonlo eredmenyek 39-40 hetesen?
2020. máj. 18. 14:26
1/24 anonim válasza:
Ez teljesen jó eredmény.
A 3 kiló miért lenne kevés? Meg is kell szülni azt a gyereket, hány kiló legyen? 5?
2/24 anonim válasza:
3 kg miért is lenne kevés, teljesen normál, átlagos súly. Nem minden egészséges baba egyforma, es ez nem verseny, nem "jobb" a nagyobb. Ha 2 kg lenne érthető lenne hogy aggódsz, de igy nincs ra semmi okod :)
3/24 A kérdező kommentje:
Csak azert, mert kisfiammal ilyenkor reg 3-as placenta volt es 3.80 lett. A haskorfogatat is keveslem.
2020. máj. 18. 15:06
4/24 anonim válasza:
Minden baba más, ezen nem kell aggódnod!
5/24 anonim válasza:
Feleslegesen ne aggódj. Az orvos jelezte volna ha gond van, de nálad semmi nem utal rá az értékek alapján. Nem kell ugyanakkoranak lennie mint az előző babának, mert ő egy másik baba, mas méretekkel, más tulajdonsagokkal
6/24 A kérdező kommentje:
A doki is semmit se mondott, vegig beszelgetett, regy r.hadt kerdese se volt felem.... Kerdezni se tudtam. Fontosabb volt a szeptemberi eskuvo tervezese :D
2020. máj. 18. 15:10
7/24 anonim válasza:
Az utolsó uh-n 84 volt a fiam bdp-je, 75 a femur, 318 a has. Aznap megszületett (38+0) 3530 grammal 52 centivel. Szerintem egyáltalán nem kicsi.
8/24 A kérdező kommentje:
Holnapra tudtam kerni maganra idopontot. Majd jelentkezem miket mertek.
Koszonom szépen hogy irtatok :)
2020. máj. 18. 15:39
9/24 anonim válasza:
38.hetet töltötte mikor szültem. 3400gr 50 cm. Ha baj lenne mondták volna. Nekem sok volt a magzatvizem, szólt is az uh-s csaj, vigyazzak a szénhidrattal. Pár órával később már vajúdtam. Na de a lényeg, ha gond lett volna akkor biztos hogy szóvá teszik.
10/24 anonim válasza:
Nekem is azt mondtak kicsi lesz. 3910 lett és átlagnál nagyobb fejjel jött világra. 37cm. Nem tudjak. Tippelnek az uh kép alapján de sokszor sokat torzít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!