Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem engednek már haza...

Miért nem engednek már haza minket a kórházból? Ti meddig voltatok kórházban mikor meglett a kicsi?

Figyelt kérdés
Már meglett szombaton és jól van. Én nagyon gyenge voltam 3 napig és szédültem de már jól vagyok. Holnap péntek mikor mehetek már haza?

2020. máj. 14. 18:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Ezt itt senki nem fogja tudni megválaszolni, max találgatni tudunk. Kérdezd meg az orvost, kötelessége elmondani. Amúgy tavaly én is egy szombati napon szültem és szerdán már haza mehettünk. Pedig kissé komplikált volt a szülés, én is nagyon gyenge voltam, antibiotikumot is kellett szednem. Inkább a babával lehet vmi, ezért is jó mielőbb beszélni az orvossal.
2020. máj. 14. 22:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Én mindig kérdezem az orvost a babának semmi baja. Kedden azt kérdeztem hogy haza mehetünk e már aznap kezdtem jobban lenni és azt mondták hogy nem majd csak akkor ha tényleg jól leszek.. Nem hiszik el hogy jól vagyok
2020. máj. 14. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Ezekszerint neked lehet valami bajod? Vérnyomás, sok vér veszteség? Császárral vagy hüvelyi úton szültél?
2020. máj. 15. 08:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Hüvelyi úton szültem. Vernyomasom alacsony de nem mondtak hogy ez baj
2020. máj. 15. 10:59
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem mindenféle képen kérdezz konkrétan rá, hogy mi a probléma ami miatt bent tartanak. Nem tehetik azt hogy nem mondanak semmit se neked sem a férjednek.

Kitartás

2020. máj. 15. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:
58%
Haza engedtek már?
2020. máj. 15. 21:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen már végre haza engedtek. 😀
2020. máj. 15. 22:45
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

Én 2 hétig voltam bent vele, azért mert volt egy kis gyulladása, kérdeztem hogy mitől, ahány orvos anyi válasz.

Az egyik azt mondta melankóliás magzat vizet nyelt, más meg hogy én voltam megfázva.

2020. aug. 16. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Bocsánat 1 hétig*
2020. aug. 16. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!