Miért nem engednek már haza minket a kórházból? Ti meddig voltatok kórházban mikor meglett a kicsi?
Figyelt kérdés
Már meglett szombaton és jól van. Én nagyon gyenge voltam 3 napig és szédültem de már jól vagyok. Holnap péntek mikor mehetek már haza?2020. máj. 14. 18:08
1/19 anonim válasza:
Elég sokáig vagytok benn. Besárgult?
Énnis sokallom..
2/19 A kérdező kommentje:
Nem sargult be.
2020. máj. 14. 18:19
3/19 anonim válasza:
Nem mondanak semmit az orvosok?
Hol szültél?
4/19 anonim válasza:
Ó, szegény! Kitartást kívánok!
Az első császárnál 2,5, a másodiknál 1,5 napot voltunk benn. (Honvéd kórház)
5/19 anonim válasza:
Mi ezt nem tudhatjuk! Kérdezd meg az orvosokat!
6/19 anonim válasza:
Orvos esetleg hamarabb megmondja. Császár, sárgaság, antibiotikum. Ezek miatt szokás álltalában tovább bent tartani. Furcsa hogy neked nem mondanak semmit. Én ha épp nem mondták folyamatosan kérdeztem
7/19 khniki válasza:
Szerdán szültem, péntek délelőtt jöttünk haza. Én örültem volna, ha maradhatunk még 1-2 éjszakát. De amúgy kérdezd meg az orvost!
8/19 anonim válasza:
Mikor az elsőt szültem, hüvelyi szüléssel 5, császárral 7 napot kellett bent lenni az anyukáknak. A másodiknál, ugyan ebben a kórházban természetes szülés 4 nap, szekciós 5. Én természetes úton szültem, és idöben hazajöhettünk, az elsőnél viszont a szobatársamat nem engedték haza, mert 2500 alá esett a baba súlya, és míg vissza nem ment 2500 fölé addig bent voltak, azt hiszem 9 napig. 2700-al szült.
Neked mit mondanak? Mi a protokoll a kórházban?
9/19 anonim válasza:
Esetleg a CRP értéke lehet még magas. Legalábbis minket amiatt akartak még bent tartani, de végül a vírus miatt ürítették a kórházat és haza küldtek minket.
10/19 anonim válasza:
Naponta legalább egyszer van vizit. Az azért van, hogy ha bajod van akkor mondd, meg tudj kérdezni. Mi honnan a lópikulából tudjuk, hogy te miért nem mehetsz haza? Kérdezd meg az orvost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!