Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvossal, ha van...

Fogadott orvossal, ha van készenléti díja, azon felül szokás adni pénzt? Vagy az már a szülés ára úgymond?

Figyelt kérdés

Ma kérdeztem a dokim, mondta, hogy 200 a készenléti díja, ezen felül szokás adni? Mennyit?

És szülésznőnek mennyit szokás?

2020. máj. 5. 19:01
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Nem, a lelkivilágom köszöni jól van, és nagyon jót nevetek az idióta válaszaitokon. Feltettem egy egyszerű kérdést, sokan tudtak is válaszolni rá, de a többieknek sajnos meghaladta az értelmi szintjét, hogy ha tud válaszolni egy egyszerű kérdésre, megtegye, ha nem, akkor tovább nézelődjön a kérdések között.
2020. máj. 6. 15:53
 32/46 anonim ***** válasza:
70%

Nem kell többet adnod. De ez nem azt jelenti, hogy nem is adhatsz😃

Adhatsz neki többet, ha azt érzed, ez igen, ez olyan hiperqrvafsza volt, hogy csak na. De nem Kell, csak lehet. A szülésznő meg kérdezd meg mennyi az annyi, oszt kész!

2020. máj. 6. 15:57
 33/46 anonim ***** válasza:
37%
Mégis ide jössz a gyökerek közé tanácsot kérni. Szóval csak saját magadat égeted ezzel kérdező :)
2020. máj. 6. 15:57
 34/46 anonim ***** válasza:
37%
Az oldal attól gyökér, hogy gyökerek használják! Mondjuk ebbe a kérdező is beletartozik! Meg én is, hogy egy olyen gyökér kérdésre válaszolok, ami normális embereknek teljesen evidens. Na léptem is, pusszcsi
2020. máj. 6. 16:03
 35/46 A kérdező kommentje:

68%-os engem nem érdekel, hogy ki, hol, kinél szül. Én nem fogok beesni az éppen ügyeletes, ismeretlen orvoshoz, akit életemben nem láttam. Ez mindenkinek a saját döntése, van, aki rábízza magáz a sorsra, és szül valakinél, aki nem is tudja, hogy áll bizonyos fontos dolgokhoz, és van, aki inkább felfogad egy orvost, aki végigkíséri a terhességet, ismeri, és a kismama is tudja, hogy milyen állaspontot foglal a számára fontos kérdésekben. Ne az legyen már a szar, aki biztosra akar menni... :D Mindenki úgy szül, ahogy akar. Képzeld, magán szobám is lesz, egyedül, ahol ott lehet akár éjszaka is a férjem. Gondolom ebbe is bele lehet kötni, hiszen a több ágyas szobákban is felépül a kismama, pihenni meg majd ráér otthon. Ott vannak a több millás szülések is, azt is lehet választani... Mindenkinek áll a zászló.

Nem véletlenül kényszerülnek arra sem a dokik, hogy fix tarifát szabjanak, hiszen ha itt van 0-24 készenlétben, levezeti normálisan a szülést, odafigyel a kismamára, majd kap egy köszt, vagy egy 10-est utána, az neki nem éri meg, de nyilván az ilyen sóher nem fogad fel orvost sem. Minden drágul, nyilván ez az összeg is egyre több lesz. Nem ott tartunk szerencsére semmiben mint anyáink, nagyanyáink korában.

2020. máj. 6. 16:06
 36/46 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy azt hittem, egy egyszerű kérdésre kaphatok pár normális választ egy olyan oldalon, aminek ez lenne a lényege... 😂 De ez volt az első és utolsó alkalom, hogy ide kérdést feltettem, az is biztos. Köszi ezt a csodás tapasztalatot, feldobtátok a napomat.
2020. máj. 6. 16:09
 37/46 anonim ***** válasza:
37%

Hát igen, csak a prolik, igénytelen, legalja emberek szülnek fogadott doki nélkül. Akinek számít az megadja a módját mint a kérdező, fenszi luxi helyen vagy legalábbis amennyire lehet luxibb helyen. 😂

Csak mondom, Angliában pl abszolút nem divat orvost fogadni, nem is ismerik ezt a fogalmat, pénzt adni egyenesen büntetendő, de még egy csoki bonbont is sértőnek veszik ha adni akarna az ember.

Éljél csak abban a hitben, hogy pénzzel minden elintézhető és biztosítható az életben, de ez nem így van. 😉

2020. máj. 6. 16:20
 38/46 A kérdező kommentje:

És kit érdekel, máshol hogyan szokás? Ott élek? Nem. Ha ott élnék, nekem is az lenne a normális.

Egy rossz szót nem szóltam azokra, akik nem fogadnak orvost, többször leírtam, hogy mindenkinek a saját döntése, mit csinál. Ha az lenne a legfontosabb nekem is, hogy minél drágább helyen szüljek, mennék a Maternitybe, vagy hasonló helyre. Megtehetném, de nem látom értelmét. Nem értem miért az a szar, aki szeretne ismert dokival szülni. Mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi a legjobb. Ha nekem így jó, erre adok ki pénzt, senkinek semmi köze hozzá.

2020. máj. 6. 16:27
 39/46 anonim ***** válasza:
61%

Kaptál választ a gyökerektől, most már megkérdezhetnéd az illetékest is...

Nekem a 200-ason azért akaft meg a szemem, mert a legnagyobb zsebűek is 150 körül szoktak kérni.

Nyilván a te dolgod, hogy mire költesz meg jó, hogy mennyi mindenről meg vagy győződve ahhoz képest, hogy mennyi mindent nem tudsz. Az elképzeléseid és érveléseid a szokásos kismama tévhitek az egész ellatásról.

Én a hozzád hasonlóan gondolkodók, de több belátással és kevesebb arroganciaval rendelkező kismamák miatt jegyeztem meg azt, amit, hatha egyszer olvassák.

2020. máj. 6. 16:45
 40/46 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te jobban tudod, én mit tudok és mit nem. :)
2020. máj. 6. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!