Ha epidurális érzéstelenitővel szeretnék szülni, akkor katéterezni is fognak?
Figyelt kérdés
A Szent Istvánba fogok szülni, de nagyon ideges vagyok most kezdtem a 39-dik hetet, és a kórháztól 100km-re lakunk. Állandóan azon izgulok, hogy ilyen havazásban vajon oda érek-e vagy, hogy felfogom-e ismerni a fájásokat, vagy a magzatviz fog majd elfolyni, és hát magát a szülést már nem is emlitem annyira félek tőle, ezért érdekelne az EDA..2008. nov. 23. 14:12
11/12 anonim válasza:
utcsó vagyok, persze a császárnál adtak már edát, csak a vajúdás alatt már nem adta, mikor még úgy nézett ki, hogy sima szülés lesz, csak a popsiba kaptam valami fájdalomcsillapítót, amitől inkább bekómáltam, azt sem tudtam hol vagyok, mit csinálok, NO ezt a fájdalmcsillapítót nem fogom kérni a második babámnál az tuti, teljesen elkábít, kimaradtak részek, valami "drogféle" :-)))Az edától nem kómálsz be, és ez jó.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem nekem is könnyebb szülésem lesz az elképzelteknél, hiszen minden a fejben dől el!
És én tudatosan próbálok a 'könnyű' szülésre felkészülni!
2008. nov. 24. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!