Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Muszáj boldog-boldogtalannak...

Muszáj boldog-boldogtalannak tudni róla, hogy a baba normális úton vagy császárral született?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata, külföldön erről mennyit szokás megosztani?
2020. ápr. 27. 20:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj h a normál úton szülő anyukák között, van a túlértékeli magát emiatt, a császárosan szülő nőket kevesebbnek tartja. Akik szembesültek ilyesmi bántó megjegyzésekkel azokban ez mély nyomot hagy, pedig ezt nem kellene szégyellni. Engem anyukám császárral hozott a világra, konkrétan az életünk múlott rajta. Én azt sem ítélem el aki programcsászáros, és? Akik fújnak az ilyenekre azokban tuti h irígység is van, mert egyébként miért fájna nekik? Én hüvelyi úton szültem, nagyon őrültem neki, de ha császár akkor azon sem agyalnék, lényeg h rendben legyünk. Sztem amúgy nem illik rákérdezni, van aki nem szívesen beszél róla, és pont azért amit előzőleg írtam. Sok a "szupermami".
2020. máj. 5. 22:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kik kérdezik, tőlem eddig a kutya sem kérdezte, és engem sem érdekel már szüléstörténete.

Elég volt szülés előtt hallgatni a sok ,,jobbnál jobb,, szülés storyt.

2020. máj. 5. 23:10
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ ki kérdezi. Tőlem eddig csak a 6 hetes kontrollon kérdezték. Meg nyilván a csalad, de ugye őket inkább az érdekelte, hogy mindenki megúszta e ép bőrrel, nem csámcsogni akartak az infon. Anyukámmal, tesommal meg barátnőmmel úgyis megbeszéltük a szulest. Mondjuk ha a szomszéd néni kérdezne rá az meglepne azért. Óvodai kérdőíven nem töltenem ki.

Amúgy en jókat szoktam nevetni.

Kedvenceim:

“Aki császárral szül, az nem szül és amúgy is lusta, de amúgy meg nekik sokkal szarabb, mert en már szaladtam aznap este bibibiiii”

“A szules az egy olyan felejthetetlen élmény, hogy igazából már nem is emlékszem rá, mert a természet ezt milyen jól megoldja”

De a kedvencem:

“A szoptatás a legcsodálatosabb érzés a a világon, de aki nem szoptat az önző dög” (akkor most ha valaki nem csinál valamit ami hihetetlen csodálatos akkor az miért önző?!)

Szoval van itt wtf rendesen. Hozzáteszem mielőtt bárki meggyanúsít, en természetesen szültem. És szerintem semmivel se nagyobb dolog mint a csaszar.

2020. máj. 5. 23:45
 24/27 anonim ***** válasza:

Az nem zavar ha megkerdi az orvos, hogy hogyan szültem, és meddig szoptattam.

De mikor megkerdi az utca embere, vagy fb ismerősök hogy "van tejcsi? Hogyan született? Sokat vajudtal?" és válaszolom hogy Császárral akkor elhul a legtöbbje mert jaj az nem szülés. Nem a szart nem. Hetekig kinlodtam mire letudtam hajolni, vagy rendesen fürdeni l, hajat mosni. Én már nem válaszolok csak annyit hogy" teljesen Mind1 hogy született és szopizik vsgy nem, a lényeg h egészséges 🤷‍♀️" ennyi.

2020. máj. 6. 01:41
 25/27 A kérdező kommentje:
Én még nem szültem, de sajnos nálunk "hiperintelligens" a rokonság, ezért idegesítem magamat már jó előre, hogy mit mondjak nekik. Amúgy én nem is a császárra gondoltam, a "legkedvesebb" rokonom igazi császár-náci, mivel neki 2x csak az volt, császárral jobb, mert nem esik ki a szemgolyód, nem tágul ki, nem lesz hosszúkás a gyerek feje, stb. stb. Sajnos olyanok, hogy ha valami nagyon hosszan érdekli őket, akkor előbb-utóbb nem fognak tudni uralkodni magukon és megkérdezik. Én természetesen szeretnék szülni, de ha összejön, és belefutok egy "Na és visszaszűkült már?" kérdésbe a 20. fokú nagybátyámtól, amikor négyévente egyszer felhív telefonon, kifutok a világból...És ha nem válaszolok őszintén, akkor meg az lesz, hogy frusztrált vagyok, és még nem tisztáztam le magamban...
2020. máj. 6. 11:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Na ilyet senki se kérdezett, hogy visszaszukukt e már 😂😂 bocsánat ezen jót nevettem. Pedig nyilván amúgy nem vicces megélni.

Szerintem előre egy sztenderd választ dolgozz ki és mindig mindenkinek ugyanazt mondd. Pl az egészségügyi helyzetemet az orvosommal tárgyalok meg. Vagy ha olyan a stílusod, akkor pl és a prosztatád egészsége jól szolgál e? Ityeg e meg a fityek?

2020. máj. 6. 14:33
 27/27 anonim ***** válasza:
Tolunk azt kerdezte meg a vadidegen szomszed hogy direkt csinaltuk e a gyereket.
2020. máj. 11. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!