Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Muszáj boldog-boldogtalannak...

Muszáj boldog-boldogtalannak tudni róla, hogy a baba normális úton vagy császárral született?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata, külföldön erről mennyit szokás megosztani?
2020. ápr. 27. 20:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Persze az nyilván mellékes a kórtörténetben hogy a császár egy nagy műtét. Csak brahiból kérdezik.
2020. ápr. 28. 09:05
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
Az anya szempontjából lényeges, hogy nagy hasi műtéten esett át. De a gyerek szempontjából nem az. A gyereket nem műtötték.
2020. ápr. 28. 09:06
 13/27 A kérdező kommentje:
Az teljesen normális, hogy orvos kérdezi, de a rokonok, ismerősök?
2020. ápr. 28. 11:38
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit több mint egy éve szültem, a kutya nem kérdezte meg, hogy milyen módon, amúgy császárral és határon voltam, hogy kell-e vagy nem, én mondtam hogy ezt szeretném. Őszintén nem érdekel ezzel kapcsolatban más véleménye, akkor és azóta is ezt tartom a legjobb döntésnek mindkettőnkre nézve. A szoptatasra sem kérdezett rá senki, de ha bárki rákérdezne megmondanám. Nem értem ez miért zavar amúgy bárkit is.
2020. ápr. 28. 13:09
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Az óvodai kérdőíven nem válaszoltam ezekre a kérdésekre. A kutyát nem érdekelte, semmit nem számít az óvodai nevelésben.
2020. ápr. 28. 19:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azon gondolkodnék el hogy egy ilyen tárgyilagos, egyszerű kérdés megválaszolása miért okoz belső frusztrációt. Ott valami nem lehet rendben, feldolgoznivalo van. Nekem ezt jelenti. Nekik meg csak egy adat.
2020. ápr. 28. 20:08
 17/27 A kérdező kommentje:
Gondolom, tőled ha megkérdezik, szűz vagy-e még, arra is mindenkinek tárgyilagosan válaszolsz, és szívesen beszélgetsz efelől a vasárnapi rántott hús felett, kivéve ha ezzel kapcsolatban nem tisztáztál le valamit magadban.
2020. ápr. 28. 20:20
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy felnőtt átlag embernek ez a kérdés sem zavarba ejtő, max egy kamasznak.. vagy aki a korából adódóan esedékes a szüzesség elvesztése. Elég érdekes felfogasod van.. én még nem találkoztam ilyen anyukával akinek problémát jelent erről beszelni. Védőnőnél, mamaklubba itt ott rendszeresen téma az anyukák között ki hogy szült. Még soha nem találkoztam ilyen anyukával, nekem az a tapasztalatom hogy szeretik megosztani az anyukák egymással a történetük, még ha valakinek kudarc is. Munka okokból (óvónő stb) kérdező személyt meg elhiheted hogy teljesen hidegen hagyja 1 vagy a sok közül és neki ez kötelessége.
2020. ápr. 28. 21:50
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavar, ha meg kell mondanom, hogy császárral született. Nyugodtan szörnyülködjenek, úgyis csak én tudom, hogy mit éltem át azért, ami miatt császár lett.
2020. máj. 2. 11:44
 20/27 anonim ***** válasza:
75%

Nem muszáj, csak beszélgetések előtt tisztázd le mindenkivel, hogy tőled mit nem lehet megkérdezni, mert baromira nem bírkóztál meg a dologgal....

Tényleg nevetséges vagy amúgy, már a kérdés kiírása is egy hisztis, frusztrációval tele nőszemélyt jellemez. Fordulj terapeutához, sajnos sok nő nem tudja feldolgozni a szülésélményét, vagy utólag bántja, hogy hagyta magát műteni. Fordítsd az energiát inkább a gyerekre.

2020. máj. 5. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!