Program császár után a korházban ti milyen ruhát /alsóneműt viseltetek?
Figyelt kérdés
A bent toltott napok alatt ti haloinget vagy pizsama vagy barmi más.
Illetve a bugyi amit hordtatok milyen volt ilyesmi :)
2020. ápr. 27. 08:52
11/14 anonim válasza:
Magas derekú bugyit vettem, ilyen mammer bugyi, majdnem mell alá ér. Amúgy cicanaci és póló volt rajtam, szoptatós melltartóval. Hálóing nálam kizárt, annyit volt rajtam, hogy az első felkeléskor azt adta rám a nővér zuhany után, majd mikor elfoglaltam a szobát, átöltöztem. Mindkettőnél így csináltam.
12/14 anonim válasza:
Nagy pamutbugyi a kínaiból, fontos, hogy a seb fölött végződjön, nekem a legtöbb bugyim majdnem a seb vonaláig tart, ezek nem lettek volna kényelmesek.
13/14 anonim válasza:
Ott kaptunk hálóinget+ eldobható bugyi, bolond lettem volna össze érezni a sajátom.
14/14 anonim válasza:
Haloing es tena pants. Volt hogy felvettem nadragot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!